Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Καλέσμα στο Ιστορικό «ΟΧΙ» και από τα Κύθηρα

Στις 5 Ιουλίου, ο λαός μας καλείται να πάρει μια απόφαση ιστορικής σημασίας· μια απόφαση καθοριστική για τον τόπο μας, τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας. Στις 5 Ιουλίου καλούμαστε, με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο, να πούμε «Ναι» ή «Όχι» στην πρόταση που επιχειρούν να επιβάλουν στην Ελλάδα οι δανειστές της.


Είναι προφανές ότι η πρόταση αυτή, που επιδόθηκε στην Ελλάδα σαν τελεσίγραφο, διαιωνίζει την καταστροφική λι- τότητα και υπονομεύει οποιαδήποτε δυνατότητα κοινωνικής ανακούφισης ή, ακόμα περισσότερο, οικονομικής ανάκαμψης για τη χώρα μας. Όσο δεν σπάει ο φαύλος κύκλος χρέος- λιτότητα-περισσότερο χρέος, δεν μπορεί να υπάρξει ελπίδα για την κοινωνία και την οικονομία. Για αυτό, στην πρόταση των δανειστών πρέπει με την ψήφο μας να απαντήσουμε ένα μεγάλο, ξεκάθαρο και υπερήφανο «ΟΧΙ»

Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Κυθήρων προσκαλεί το λαό μας να δώσει ηχηρή απάντηση στους Δανειστές τούτη την ιστορική ώρα και να κάνει τη λιτότητα παρελθόν, για το νησί, για την Ελλάδα για όλη την Ευρώπη. Πρέπει να πούμε ένα ΟΧΙ υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα ταπεινωμένη και υποτελή.
------------------------------
Πηγή: syrizakythera.gr
------------------------------