Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

«28 εκ. € σε δημοσιογράφους και εκδότες μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ»!

Το σύνολο της έκθεσης του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), που αφορά χρηματικά ποσά, τα οποία διατέθηκαν σε εκδότες, δημοσιογράφους, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς και ιδιοκτήτες αυτών, τα οποία αρχικά υπολογίζονται σε 28.000.000 Ευρώ (!), κατέθεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, κατόπιν πρόσκλησης του Οργάνου μετά τις δημόσιες δηλώσεις του, όπως του την παρέδωσε ο Πρόεδρος του Κέντρου, Αθανάσιος Γιαννόπουλος.


Ο κ. Καμμένος είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να καταθέσει στην ΕΣΗΕΑ, «τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την Ε.Ε. δήθεν για τα εμβόλια, είτε για τη γρίπη, προκειμένου να κατευθύνουν τις βολές τους κατά συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας & Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος της ΕΣΗΕΑ, αποκάλυψε πως, το ύψος του ποσού, που διακινήθηκε μέσω του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., σε δημοσιογράφους, εκδότες και ΜΜΕ ανέρχεται στα 28 εκ. €, την τελευταία πενταετία, που αφορούν μόνο τον Κρατικό Προϋπολογισμό, ενώ αντίστοιχα, υπάρχουν και Ευρωπαϊκά Κονδύλια από το ΕΣΠΑ.

Ερωτώμενος για τον αριθμό των δημοσιογράφων, που αναφέρονται στην έκθεση, τόνισε πως, είναι 37 και «τα μισθολόγια είναι πάνω από 150», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Την ίδια στιγμή, κατά τύχη οι ίδιοι δημοσιογράφοι και τα ίδια μέσα κάνανε επιθέσεις ή παρήγαγαν κυβερνητικό έργο», συμπλήρωσε.
------------------------------------
Πηγή: epoli.gr
------------------------------------