Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία την Τετάρτη Ζητά να μην ψηφιστεί το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο

Σε απεργία 24 ωρών προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης της συμφωνίας στη Βουλή, διοργανώνοντας απεργιακά συλλαλητήρια σε Αθήνα και επαρχία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στα μέτρα λιτότητας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ εστιάζει στην ανάγκη να μην ψηφιστεί το νέο αντιλαϊκό μνημόνιο και να ανατραπούν οι μνημονιακές πολιτικές. Επιπλέον, καλεί Ομοσπονδίες και σωματεία σε Γενικές Συνελεύσεις, καταλήψεις και συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας για αύριο Τρίτη.


Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη προσανατολίζεται και η ΠΟΕ - ΟΤΑ, σημειώνοντας:

«Λίγες μόνο ημέρες μετά το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 όπου το 62% των Ελλήνων ψήφισε "ΟΧΙ" στα νέα μέτρα, διαπιστώνουμε πως το δημοψήφισμα ήταν σαν να μην έγινε ποτέ».
-------------------------
Πηγή: Το ΒΗΜΑ
------------------------- 

Σχόλιο Σελίδας:

Μέχρι σήμερα το πρωϊ, ΑΝΟΗΤΟΙ κρατικοδίαιτοι υπαληλλίσκοι και συνδικαλιστάδες του γλυκού νερού, στεκόσασταν με σταυρωμένα τα δάχτυλα στις ουρές των ΑΤΜ, για να βγάλετε το 60άρι η το 50άρι. Τρέμοντας πως θα τα χάσετε όλα και τα 800-1000 η πάρα πάνω  ευρώ που παίρνετε γίνουν αυτόματα σε μια νύχτα 500 και σε 5 νύχτες ακόμη λιγώτερα.

Παρακαλούσατε θεούς και δαίμονες να βρεθεί μια λύση και να μην χάσετε την βολή σας και την εύκολη ζωή σας. Αδιαφορούσατε εάν γονατίσετε {άλλωστε συνηθισμένοι είσαστε} η ταπεινωθείτε, αρκεί να μην χάνατε την βολή σας.

Μόλις ο άνθρωπος πήρε πάνω του ένα ολόκληρο λαό και συμφώνησε με το 80% του λαού αυτού και άκουσε την φωνή του κάνοντας ένα τεράστιο βήμα, που ούτε ο ίδιος ήθελε ποτέ να το κάνει, και αφού το πλοίο έδεσε σίγουρα στο λιμάνι και δεν υπήρχε φόβος να υπάρξει πια ατύχημα. Τότε σαν νέοι εφιάλτες οι συνήθεις διαμαρτυρόμενοι, η κοινωνική ομάδα που ΒΟΥΛΙΑΞΕ την Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, κηρύσσει απέργία και διαμαρτυρία για να γίνει τι ρε Π@@τανίτσες ;;;;; 

Να γυρίσουμε στην δραχμή ;;;;;   Να δείξουμε ότι είμαστε επαναστάτες, του κ*λου ;;;;; η απλά και μόνον για να κάνουμε ντόρο και αύριο να μην κόψουν από τα ευνοούμενα επί ένα αιώνα άτομα και να κόψουν από όλους τους υπόλοιπους για να περνάτε εσείς ζωή και κότα με τις κοπάνες σας και τις αργίες και τον φλάρο σας τον μαύρο.....

Για να γίνουμε πραγματικά χώρα όλοι εσείς οι "πάντοτε επωφελούμενοι" είναι καιρός η να πάτε σπίτια σας η να βγάλετε τον σκασμό και να συμμορφωθείτε με την θέληση του 80%. Τέλος η βασιλεία σας και οι εκβιασμοί σας δεν σας ανεχόμαστε πια.....................