Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ"ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ!

Ενημερώνουμε όλους τους κατοίκους και φορείς του τόπου ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα βρίσκεται στην περιοχή μας το κανάλι 4Ε και θα πραγματοποιήσει γυρίσματα για τις ανάγκες της εκπομπής "Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ".

Στις 30 Μαίου έως την 1η Ιουνίου με δύο τηλεοπτικά συνεργεία θα γνωρίσουμε τα χωριά θα επισκεφτούμε τις εκκλησιές και τα ξωκκλήσια θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της περιοχής θα δοκιμάσουμε και θα προβάλουμε τις γεύσεις και τα προιόντα του τόπου, θα αρμενίσουμε μέχρι τον Κάβο Μαλιά και τον Φάρο, θα προσκυνήσουμε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην εκκλησία της Νεάπολης, θα πάμε Παραδείσι, Κάστρο, θα επισκεφτούμε τις γειτονιές της Νεάπολης τις όμορφες παραλίες και τα αξιοθέατα όλης της περιοχής. 


Σας καλούμε όλους στην παραδοσιακή γιορτή που θα γίνει στην παραλία της Νεάπολης όπου θα χορέψουν τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων.

Ζητάμε από τις κυρίες του τόπου μας να συμμετέχουν στην παρουσίαση της φιλοξενίας μας προβάλλοντας και προσφέροντας μια δική της δημιουργία είτε είναι φαγητό είτε είναι ένα γλυκό.

Δεν απαιτείται κάτι εξειδικευμένο σημασία έχει η προβολή του τόπου μας και είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας.

Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική και ο καθένας μας καλείται να βοηθήσει όσο μπορεί.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 31 Μαίου από τις 11.00 π.μ. έως στις 14.00 μ.μ. στην παραλία στο χώρο ανάμεσα στις καφετέριες Stavento και Sekreto.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977162634 Δέσποινα Παπούλη και 6987987477 κυρία Χρυσούλα Καρκάνη.