Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η Επίσκεψη της Ομάδας +πλευσης στα Αντικύθηρα

Η πολυμελής εθελοντική ιατρική ομάδα της Σύμπλευσης επισκέφθηκε το Σάββατο 2 Μαΐου τα Αντικύθηρα και παρείχε δωρεάν εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους του νησιού με ιατρούς 12 ειδικοτήτων. 

Την ομάδα υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και οι κάτοικοι, τους ξενάγησαν στο Ναό του Αγ. Μύρωνος και σε άλλα αξιοθέατα και πριν την αναχώρησή τους ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας παρέθεσε γεύμα, όπου τους δώρησε μία πλακέτα με το Μηχανισμό των Αντικυθήρων εκ μέρους του Δήμου και του Δημάρχου. 


Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά την ομάδα στον Αβλέμωνα όπου και κατέπλευσαν προερχόμενοι από τα Αντικύθηρα για διανυκτέρευση.

Ο Δήμος εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς ολόκληρη την ομάδα και τους υποστηρικτές της Σύμπλευσης τόσο για την μεγάλη κοινωνική τους προσφορά στα Αντικύθηρα, όσο και για τη δωρεά προς το νησί 6 καλαίσθητων πινακίδων σήμανσης μνημείων στα ελληνικά και αγγλικά που ήδη τοποθετήθηκαν προκειμένου να παράσχουν ιστορικές πληροφορίες για τους επισκέπτες του νησιού ενόψει καλοκαιριού.
























----------------------------------------
Φωτό: Χάρης Γιαννόπουλος
----------------------------------------