Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ένωση Νεολαίας Κυθήρων «Πορφυρίς» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένωση Νεολαίας Κυθήρων «Πορφυρίς»
Πειραιάς, 13 Μαΐου 2015
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο τόπος συνάντησης της Ένωσης Νεολαίας “Πορφυρίς” οριστικοποιήθηκε, μετά την ευγενική παραχώρηση της Κυθηραικής Αδελφότητας Πειραιά. Σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 20:00 θα γίνει η πρώτη μας συνάντηση.
Η παρέα μας πλέον ευχόμαστε να μεγαλώσει και είστε όλοι καλοδεχούμενοι. Διεύθυνση: Ναυαρίνου 7, Πειραιάς (δίπλα στον ΗΣΑΠ)
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κρέοντας Ανέστης: 6932940419
Διονύσης Προγουλάκης: 6981500608
Μαρία-Κωνσταντίνα Λουράντου: 6976944590
Αλεξάνδρα Λουράντου: 6976537432

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσουμε θερμά το ιστορικό σωματείο της Κυθηραϊκής Αδελφότητας για την υποδοχή που μας επιφύλαξε και τη συμβολή στην επανασύσταση του συλλόγου της νεολαίας.

Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιά ανταποκρίθηκε άμεσα και με περίσσιο ζήλο και αγάπη στο αίτημα που αφορούσε τη στέγασή μας.

Εκτιμάμε βαθύτατα το γεγονός ότι είστε διατεθειμένοι να μας στηρίξετε σε κάθε μας ανάγκη για ό,τι προκύψει στο μέλλον κι εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βοήθησουμε τον τόπο μας και τις κοινές μας αξίες
              -Η-                                                                                 -Ο-
γενική γραμματέας                                                          πρόεδρος Κρέων
Μαρία Λουράντου                                                         Ανέστης



ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΘΗΝΩΝ
Αρ. Πρωτ. 24
Προς: Ένωση Νεολαίας Κυθήρων
           «Πορφυρίς»
                                                                                                                  Πειραιάς 12/05/2015
Αγαπητά μας παιδιά,
Η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς – Αθηνών ένα εκ των παλαιοτέρων Κυθηραϊκών Σωματείων έχει στηρίξει διαχρονικά τους νέους και τις νεές.
Βασικές καταστατικές αρχές του Σωματείου μας είναι η ηθική και υλική στήριξη κάθε έργου εντός και εκτός του νησιού των Κυθήρων, που σκοπό έχει την σύσφιξη των πατριωτικών δεσμών των μελών και των απανταχού Κυθηρίων και ιδιαίτερα των νέων.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε την επανσύσταση του Συλλόγου Νεολαίας Κυθήρων “Πορφυρίς”, και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες σας και σε συνέχεια σχετικού σας αιτήματος, το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε να σας στηρίξει, παραχωρόντας σας έναν  ιδιαίτερο χώρο εντός των κτιρίων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας στον Πειραιά στον ημιόροφο. Παράλλληλα θα είμαστε στο πλευρό σας για κάθε επιπλέον στήριξη εφόσον ζητηθεί.

Στον χώρο αυτό θα έχεται την δυνατότητα να πραγματοποιήτε τις συναντήσεις σας και να αποτελέσει το ορμητήριο για την πραγματοποίηση των στόχων σας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους σας και η νεά γενιά των Κυθηρίων να δημιουργήσει  με όραμα και αξίες, στοιχεία που πάντα χαρατήριζαν το νησί μας τα Κύθηρα.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο