Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο Χορός του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυθήρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Συλλόγου στην κατάμεστη αίθουσα του εστιατορίου Πιέρρος.

Ο κόσμος γέμισε την αίθουσα όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και με την αγάπη του που δείχνει στο Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας τον στις ενέργειες και τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Έτσι και φέτος ανακοινώθηκε η καλή συνεργασία μεταξύ Συλλόγου και Δήμου Κυθήρων καθώς και με την Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας για την εξέλιξη της δράσης ΣΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙΣ που βρίσκετε πλέον στη τελική ευθεία για την υλοποίηση της, αφού μετά την συμφωνία και των τριών Δήμος και Εγχώριος θα αγοράσουν 4 φορητούς απινιδωτές προκειμένου να τοποθετηθούν σε καίρια σημεία στο νησί φέτος την άνοιξη και ο Σύλλογος ταυτόχρονα θα υλοποιήσει άλλη μια σειρά σεμιναρίων εκπαίδευσης για την χρήση τους.

Στην βραδιά αυτή ο Σύλλογος απένειμε και μια τιμητική πλακέτα στον συνταξιούχο πλέον Στράτο Κασιμάτη ως ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο νοσοκομείο μας και του ευχήθηκε να έχει μια καλή σύνταξη.






Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους τον στηρίζουν είτε με χορηγίες είτε με δωροθεσίες είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προκειμένου να επιτυγχάνονται οι στόχοι του στην κοινωνική προσφορά του στο νησί που είναι προσφορά όλου του κόσμου για όλο τον κόσμο.


--------------------------------------------------------
Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυθήρων
--------------------------------------------------------