Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η Περιφέρεια Αττικής απαντά στην πράξη, με έργα, εκεί όπου απαιτείται η παρουσία και η επέμβασή της: στο πλευρό των πολιτών

Η Περιφέρεια Αττικής δεν περίμενε την εκδήλωση και την κορύφωση της κακοκαιρίας, προκειμένου να θέσει το μηχανισμό της σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Λειτουργώντας σε 24ωρη βάση και παρά την υποστελέχωση των υπηρεσιών της, η Περιφέρεια Αττικής κατάφερε από την πρώτη στιγμή των έντονων καιρικών φαινομένων: 

α) να διατηρήσει όλες τις κεντρικές αρτηρίες ανοικτές,

β) να φέρει σε πέρας τον αποχιονισμό όλων των παράπλευρων δρόμων της Εθνικής Οδού.

Μέσα σε 2,5 ημέρες χρησιμοποιήθηκαν 1.400 τόνοι αλάτι, καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της επικράτειας της Περιφέρειας Αττικής και χωρίς να ζητηθεί καμία επέμβαση από άλλο Δήμο.

Η Περιφέρεια Αττικής με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες δεν πρόκειται να εισέλθει στη διαδικασία ενός «χαρτοπόλεμου» - για να απαντήσει σε Δελτίο Τύπου δήμου που ισχυρίζεται, ανακριβώς, ότι κάλυψε τμήμα της ευθύνης των οδών αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Οι λέξεις και τα παίγνια στα χαρτιά έχουν μάλλον να κάνουν με ανάγκες αυτοπροβολής και δεν αφορούν την Περιφέρεια Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής απαντά στην πράξη, με έργα, εκεί όπου απαιτείται η παρουσία και η επέμβασή της: στο πλευρό των πολιτών.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513
e-mail: pressoffice@patt.gov.gr