Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά και επίσκεψη στην Σαλαμίνα



ΑΠΟ                                                                                                            02/01/2015
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά και επίσκεψη στην Σαλαμίνα

Τη  Σαλαμίνα επισκέφθηκε την Πρωτοχρονιά ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Παναγιώτης Χατζηπέρος. Παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, όπου μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφερειάρχου και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. 

Παρακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με τη Δήμαρχο, τους Αντιδήμαρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και τον Διοικητή του Ναυστάθμου Σαλαμίνας. 

Εκεί συζητήθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν έγκαιρα στο νησί για την συνέχιση του έργου της ΕΥΔΑΠ και των όμβριων στην Λεωφόρο Φανερωμένης. 

Επίσης συζητήθηκαν τα άμεσα έργα που πρέπει να εκτελεστούν για την ύδρευση και αποχέτευση του νησιού και προτάθηκε από τον διοικητή του Ναυστάθμου να συνδεθεί ο βιολογικός καθαρισμός Ναυστάθμου με τον βιολογικό καθαρισμό του νησιού. 

Αποφασίστηκε να οργανωθεί σύσκεψη με τους ενδιαφερόμενους φορείς για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. 

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της έλλειψης απορριμματοφόρων και συμφωνήθηκε να γίνει αίτημα παραχώρησης από τον Δήμο Αθηναίων.  
   
Ο Αντιπεριφερειάρχης, προηγουμένως, παρακολούθησε τη  Δοξολογία για το νέο έτος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά.