Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αντικατάσταση Πλοίου Ακτοπλοϊκής γραμμής Πειραιά-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Καστέλι

Τελευταία  θέση Παναγία Τήνου   21:20

Σύμφωνα με πληροφορίες από την διαχειρίστρια εταιρεία Λ.Α.Ν.Ε. το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο της Ακτοπλοϊκής γραμμής Πειραιά-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Καστέλι "Βιτσέντζος Κορνάρος" μετετέθη σε έτερη ακτοπλοϊκή γραμμή {Μήλο-Σαντορίνη-Ηράκλειο} για να αντικαταστήσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το πλοίο της εκεί γραμμής που επήγε για ετήσια συντήρηση.


Το ¨Βιτσέντζος Κορνάρος" αντικαθιστά το πλοίο "Παναγία Τήνου" {πρώην Άγιος Γεώργιος όταν ανήκε στην Ventouris lines}.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αλλαγή αυτή έγινε διότι το "Παναγία Τήνου" δεν ήταν αρκετό να αντικαταστήσει το εκεί πλοίο {λόγω χωρητικότητας επιβατών και οχημάτων} και προτιμήθηκε η γραμμή των Κυθήρων την οποία μπορεί να καλύψει.

Η αντικατάσταση έγινε αφού υπήρξε σχετικό αίτημα προς την αμόδια διεύθυνση του ΥΝΑ και έγκρισή του από αυτήν.

Για την επικείμενη αντικατάσταση είχε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες η σελίδα μας.

Λόγω της σημερινής αιφνίδιας αλλαγής η αναχώρηση του πλοίου είχε προγραμματισθεί για τις 20:00 απόψε αλλά ακόμη το πλοίο βρίσκεται στην Ακτή Κονδύλη και δεν γνωρίζουμε πότε τελικά θα ξεκινήσει, αν τελικά ξεκινήσει........

Φυσικά η τεράστια ταλαιπωρία όλων των επιβατών οι οποίοι ειδοποιήθηκαν με SMS !!!!!!!!!!!!! από την διαχειρίστρια εταιρεία, είναι τεράστια λαμβανομένου υπ' όψιν ότι λόγω των εκλογών ο αριθμός των επιβατών είναι πολύ μεγάλος.

Η αφερέγγυα Λ.Α.Ν.Ε. , οι "πάτρωνες" της Α.Ν.Ε.Κ. και ο απέρχομενος "τραγικός" "γελαστός" Υπουργός έκαναν πάλι το μεγάλο φάουλ σε βάρος των πολιτών των νησιών μας.....
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------