Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο γραφικό νησί των Σπετσών περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, όπου οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Παρά το τσουχτερό κρύο, οι κάτοικοι του νησιού κατέβηκαν στην προβλήτα του λιμανιού για να υποδεχτούν τον υποψήφιο Βουλευτή, να μιλήσουν μαζί του και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Κατσαφάδος περπάτησε στην παραλία της Ντάπιας και στα γραφικά δρομάκια του νησιού και  συνομίλησε με τους κατοίκους,  οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους που στέκεται πάντα δίπλα τους για την επίλυση των προβλημάτων τους, όπωςη κατασκευή του στεγάστρου του Δημοτικού Σχολείου και η ανακατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών.


Τότε, ο υποψήφιος Βουλευτής είχε αντικρύσει ένα ετοιμόρροπο κτίριο υποβασταζόμενο από σκαλωσιές και αμέσως είχε ενημερώσει τον Υπουργό Υγείας για τη διευθέτηση του θέματος.

Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του υποψήφιου Βουλευτή να ευχαριστήσει τους 250 και πλέον κατοίκους του νησιού που είχαν κατακλύσει την καφετέρια Μama’s beach café.
Ο κ. Κατσαφάδος φανερά συγκινημένος, από την αθρόα προσέλευση των κατοίκων του νησιού, δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε τον χρειαστούν.

Ο υποψήφιος Βουλευτής συναντήθηκε με τους τοπικούς φορείς του νησιού που τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ συνομίλησε και με ιδιοκτήτες καταστημάτων που του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.


Σήμερα, ο κ. Κώστας Κατσαφάδος περιόδευσε στην Αίγινα , όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους του νησιού με τους οποίους συνομίλησε για διάφορα θέματα.

Αύριο, ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων αναμένεται να μιλήσει στην εκπαιδευτική Κοινότητα του Πειραιά σε ξενοδοχείο της Καστέλας και να ανταλλάξει απόψεις με  εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για ζητήματα που απασχολούν την Παιδεία.