Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Α΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε πλήρη κατάνυξη ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τα Θεοφάνεια στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος, στον Πειραιά, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Ο κ. Κατσαφάδος, στη συνέχεια, παρακολούθησε την επίσημη τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα, στην αποβάθρα μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.


Μετά τον καθαγιασμό των υδάτων, ο  Βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων δήλωσε:
«Μεγάλη γιορτή η σημερινή. Μία και μοναδική ευχή υπάρχει: Φως κι ελπίδα για όλους τους Έλληνες, για τον Πειραιά και τα νησιά μας. Χρόνια πολλά σε όλους.»

Ο κ. Κατσαφάδος παραβρέθηκε και στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο γραφικό κόλπο Μπαϊκούτσι στα βράχια της Πειραϊκής, που διοργάνωσε ο Όμιλος  Αλιέων «Άγιος Νικόλαος».

Ο Βουλευτής με μεγάλη χαρά, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Προέδρου και των μελών του Ομίλου Ερετών του αρχαιότερου εν ενεργεία αθλητικού κωπηλατικού Συλλόγου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, για να παραβρεθεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων και κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος παρακολούθησε την τελετή Καθαγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός ΌμιλοςΠειραιώς στο Μικρολίμανο, ενώ παραβρέθηκε και στην κοπή πίτας μελών και αθλητών του Ομίλου, όπου βράβευσε δύο αθλητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους.