Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ "ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ" ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο εστιατόριο Τσάκος στην Πειραϊκή ο Σύνδεσμος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Παρόντες Βατικιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών !!




Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης από τον χώρο της επιστήμης ο δόκτωρ Ιωάννης Γούσιας του Σπυρίδωνος πρωτοπόρος ερευνητής στον τομέα των νευροεπιστημών, η εξαιρετική Νεκταρία Καραντζή η πρώτη Ελληνίδα ψάλτρια και ο μοναδικός Χρόνης Αηδονίδης που ήταν ο επίτιμος καλεσμένος του Συνδέσμου.
Βεβαίως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα εκπαίδευσης, καθώς επίσης και τους αποφοιτήσαντες από αυτά.


Να αναφέρουμε επίσης ότι παρόντες πολλοί Βατικιώτες, υποψήφιοι βουλευτές, επιστήμονες, επαγγελματίες ο πατέρας Παναγιώτης Αρώνης και πολλοί άλλοι, όλα άξια τέκνα των Βατίκων .

Ήταν μια βραδιά υπέροχη με πολύ κέφι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση από το Δ.Σ. και μέλη του Συνδέσμου Νεαπολιτών τα Βάτικα. 

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους και μια καλή χρονιά με ότι καλύτερο για τον κάθε ένα χωριστά !! 



-------------------------------------
Πηγή: AdeliFM-Συμβαίνει Τώρα
-------------------------------------