Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Επίσημη Δοξολογία του έτους και Κοπή Πίττας Δήμου

Επίσημη δοξολογία τελέστηκε την πρώτη μέρα του του Νέου Έτους 2015 στον Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χριστού στη Χώρα Κυθήρων από τους ιερείς Πατέρες Φουρμέντιο Δημήτριο και Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο λόγω απουσίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών αποκλείστηκε εκτός Κυθήρων.

Την δοξολογία παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων ο Δήμαρχος Κυθήρων, Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Μετά το πέρας της δοξολογίας μετέβησαν στο Δημαρχείο όπου και έγινε η τελετή ευλογίας και κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Δήμου "Αρτέμιος Καλλίγερος".








Ο Δήμαρχος κύριος Ευστράτιος Χαρχαλάκης απηύθηνε ευχετήριο λόγο όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στάθηκε ιδιαίτερα στην σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας ευχόμενος για καλύτερες ημέρες και τονίζοντας ότι τα Κύθηρα και Αντικύθηρα έχουν κάθε δικαίωμα σε ένα μέλλον με προοπτική και δημιουργία μιας αναπτυξιακής πορείας του τόπου, με την ενεργή στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας με την υλοποίηση υποδομών τις οποίες έχει ανάγκη ο τόπος.

Τέλος ευχήθηκε στους παρευρισκομένους αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου να έχουν υγεία, αγάπη, ευημερία, ελπίδα και αισιοδοξία.

Ακολούθησε μπουφές με τοπικά γλυκά σε ένα ευχάριστο κλίμα τιμώντας την ημέρα μέσα σε πνεύμα αισιοδοξίας για το Νέο Έτος 2015 !

Χρόνια Πολλά ! 























------------------------------------------------------------------
Πηγή: AdelinFM: Ρεπορτάζ Φωτό Παναγιώτης Πολίτης
-------------------------------------------------------------------