Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου - Κώστα Κατσαφάδου 16-1-15

Στην παραλία του Γαλατά περπάτησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος συνεχίζοντας την περιοδεία του.

Σε κάθε βήμα του, οι κάτοικοι τον σταματούσαν για να του σφίξουν το χέρι, αλλά και να τον ευχαριστήσουν που είναι συνέχεια δίπλα τους και δεν τους θυμάται μόνο σε προεκλογική περίοδο.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής πέρασε απέναντι στο γραφικό νησί του Πόρου όπου υπηρέτησε μέρος της στρατιωτικής του θητείας. Εκεί, πήγε στα καταστήματα της περιοχής όπου βρίσκονταν αρκετοί κάτοικοι και συζήτησε μαζί τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Προχωρώντας στους δρόμους του νησιού, πολλοί ήταν εκείνοι που τον ευχαρίστησαν για την μεσολάβησή του στον Υπουργό Εσωτερικών να εγκριθεί το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, για τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες. 

Τότε, ο κ. Κατσαφάδος είχε συναντηθεί και με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, αλλά και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι είχαν δεσμευτεί ότι θα χορηγείτο ένα βοήθημα και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους στο πρόσωπο του Βουλευτή που τον αποκαλούν πλέον με το μικρό του όνομα, καθώς αναγνωρίζουν ότι είναι ο μόνος που επισκέπτεται το νησί τους σε ανύποπτο χρόνο για να ενημερώνεται  για τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και για να γίνεται αρκετές φορές αποδέκτης παραπόνων και δυσαρέσκειας.

Αναγνωρίζοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον  του Βουλευτή για τις ανάγκες του νησιού, οι φίλοι  του του  δήλωσαν ότι θα τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Στην συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος επισκέφθηκε την Τακτικούπολη, το Βαθύ, την Κυψέλη, το Μεγαλοχώρι, τα Μέθανα και τον Αγιο Αντώνιο, όπου παραβρέθηκε και στον εσπερινό του Ιερού Ναού, παραμονή του Αγίου Αντωνίου.