Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΔελτίοΤύπου Κώστα Κατσαφάδου 12-01-15

Στις γειτονιές του Νέου Φαλήρου περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος όπου συνομίλησε με κατοίκους και με ιδιοκτήτες καταστημάτων που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Ο κ. Κατσαφάδος συζήτησε μαζί τους τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν και  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, ενώ απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις τους ως οικονομολόγος για την οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων  επισκέφτηκε την Κεντρική Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή και αστυνομικούς,στους οποίους δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίζει να τους στηρίζει με όλες τις δυνάμεις τους.

Στη  συνέχεια ο κ. Κατσαφάδος διοργάνωσε συγκέντρωση για τους ένστολους όλων των σωμάτων. Το ξενοδοχείο Savoy κατακλείστηκε απο 400 και πλέον εν ενεργεία και απόστρατους του κλάδου, όπου συγκινημένος ο κ. Κατσαφάδος  δεν έκρυψε  την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό τους, καθώς ο πατέρας του είναι συνταξιούχος αστυνομικός.


Κατά  την ομιλία του, ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι,  όπως το μισθολογικό και τα αναδρομικά των αποστράτων, ενώ αναφέρθηκε και στην  τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας  που ενέκρινε ομόφωνα ότι οι περικοπές των αποδοχών των ενστόλων που έγιναν αναδρομικά από τη 1η Αυγούστου 2012 είναι αντισυνταγματικές.

Ο κ. Κατσαφάδος αναφέρθηκε στην τρομοκρατία με αφορμή και την πρόσφατη επίθεση στη Γαλλία, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό και την οργή του, ενώ μίλησε και για εκείνους που κατά καιρούς καίνε τα ιερά εθνικά μας σύμβολα.

«Δεν καίμε τις σημαίες, ούτε χαϊδεύουμε αυτούς που καίνε τις σημαίες. Σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δε γίνεται αυτό,» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής.

Στη  συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας Πειραιώς και Αθήνας, Πρόεδροι Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων.


Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Κατσαφάδος μίλησε σε εκδήλωση οικονομολόγων του ιδιωτικού τομέα (λογιστές) και υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών (εφοριακοί- τελωνειακοί).

Ο υποψήφιος βουλευτής έχοντας και την ιδιότητα του οικονομολόγου, εξέφρασε την κατανόησή του στους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών για το δύσκολο έργο που επιτελούν  στην υλοποίηση του προυπολογισμού,  έχοντας να αντιμετωπίσουν την πολυνομία, την έλλειψη προσωπικού και την κοινωνία της οποίας η φοροδοτική της ικανότητα έχει μειωθεί στο ελάχιστο.

Αναφερόμενος στους ιδιώτες λογιστές, ο κ. Κατσαφάδος τόνισε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων σε φόρους και διαδικασίες σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η ύφεση στην αγορά.