Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ



           

                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ
               Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων

             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02-12-2014

Ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Τέρενς Κουίκ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Αυτά τα οποία αναφέρει ο κ.Κουίκ στην ανακοίνωσή του, είναι απαράδεκτα ψεύδη και επιβάλλεται να λέει την αλήθεια. 

1. Πότε κύριε Κουίκ συνεκλήθη Κοινοβουλευτική Ομάδα με τον Πάνο Καμμένο και δηλώσατε ότι θα στηρίξετε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρα, που με ενέπλεξε σε αυτήν την υπόθεση; Πιστεύετε εσείς ότι η διαχείριση από την κα Ξουλίδου και τον κ.Καμμένο ήταν η πρέπουσα; Δεν έλαβα ούτε ένα τηλεφώνημα και το όλο θέμα το πήγα πρώτος εγώ στη Δικαιοσύνη.

2. Για ποια «υπογραφή» μιλάει ο κ. Τέρενς Κουίκ, ότι με δεσμεύει για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, όταν δεν έχω βάλει υπογραφή;

3. Όσο για τους χαρακτηρισμούς μου, για αισχρά, βρώμικα και κακοήθη ψεύδη, αποδίδουν ακριβώς την πραγματικότητα. 

Γιατί η κα Ξουλίδου, που είχε πάρει το μήνυμα, όπως λέει, πριν 5 μέρες, το είχε αναφέρει στον Πάνο Καμμένο, ενώ σε μένα δεν είχε πει το παραμικρό; Δεν όφειλαν για αυτό το αισχρό ψέμα, να με είχαν ενημερώσει; Αλλά, βγήκε και το είπε στην τηλεόραση, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά μου, την τιμή και την υπόληψή μου και μάλιστα εις γνώσιν του κου Καμμένου.
Σε μένα λάσπη δεν κολλάει. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί η τακτική αυτή; Ακόμη και πρωτάρηδες πολιτικοί συντάκτες αντιλαμβάνονται την τακτική αυτή.

4. Δεν είχα πάρει απόφαση να φύγω από τους ΑΝ.ΕΛ..
Από την αρχή, το Κίνημα των ΑΝ.ΕΛ. το στήριξα με τον καλύτερο τρόπο και πριν από αρκετούς μήνες, όταν βγήκε μια δημοσκόπηση για τον Πειραιά και παίρναμε 11,1% οι ΑΝ.ΕΛ. και 11,1% η Ν.Δ., ο κ.Καμμένος με πήρε τηλέφωνο και με συνεχάρη. 

Όμως, το τονίζω και πάλι, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες βάζω τον Ελληνικό λαό. Κάποιοι μπορεί να έχουν άλλες προτεραιότητες. 

Όσο για τον υπαινιγμό του Πάνου Καμμένου, τονίζω ότι δεν έχω καμία σχέση, καμία επικοινωνία, ούτε με Θεοδωράκη ούτε με Μπαλτάκο. 

Γι αυτό, δεν θα πρέπει να συνεχίζονται να λέγονται ψέματα, κακοήθειες και σενάρια που δεν έχουν βάση.