Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Iαπωνικό AMAN Teleshopping; Όχι, αλήθεια! “Μαστοτοποθετητής”!


“Είναι άραγε το στήθος σας λίγο πληθωρικό και κάπως “ατίθασο”; Αισθάνεστε αμήχανα και αγχώνεστε κάθε φορά που το νοιώθετε να γλιστρά, αργά αλλά σταθερά, από το σουτιέν σας; Έχουμε τη λύση για εσάς. Τον μαστοτοποθετητή! Με τρεις απλές κινήσεις, ο μαστοτοποθετητής επαναφέρει το στήθος σας στη θέση που του αξίζει. Στο σουτιέν σας! Δείτε πόσο απλό είναι!!!! Κίνηση 1η) Αρχίζετε να σύρετε τον μαστοτοποθετητή από την πλάτη προς το στήθος. Κίνηση 2η) Πιάνετε καλά το στήθος σας και Κίνηση 3η) Βάζετε το στήθος σας στη θέση του! Mαστοτοποθετητής. Είναι must.”

Τα παραπάνω μέσες – άκρες πρέπει να αναγράφει η διαφήμιση του “προϊόντος” που κυκλοφορεί στην Ιαπωνία και ούτε τα λίαν ευφάνταστα παιδιά του... ΑΜΑΝ Teleshopping δεν θα εφεύρισκαν! Πρόκειται μακράν την πιο ανόητη και άχρηστη εφεύρεση που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό.

Άραγε τι πωλήσεις να κάνει το "καταπληκτικό" πλαστικό χέρι/ τσουγκράνα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου; Έχουμε μια αντιπρόταση πάντως. Λέγεται “χέρια”. Εναλλακτικά, εξετάστε και την επιλογή μεγαλύτερου νούμερου σουτιέν, ή στην έσχατη περίπτωση, επιστρατεύστε το σύντροφό σας.


---------------------
Πηγή: ΣΚΑΙ
---------------------