Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Δημήτρης Λουράντος : Αμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκοινωνιακό

Καλώ το Δήμαρχο Κυθήρων να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα πρέπει να γίνει η επιτροπή αγώνα, όχι για να συζητήσουμε το πρόβλημα με το ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, άλλωστε το βιώνουμε όλοι, αλλά για να ορίσουμε τα βήματά μας.

Δεν χρειάζονται ούτε επιστολές ούτε δελτία τύπου. Δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα ουσιαστικό.

Μέτρα που προτείνω:

1.   Δυναμικές κινητοποιήσεις των οποίων τη φύση θα συγκεκριμενοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι επικεφαλής των παρατάξεων να ορίσουμε υπεύθυνους τους εαυτούς μας για οποιαδήποτε νομική επίπτωση θα έχουν αυτές οι κινητοποιήσεις με μπροστάρη το Δήμαρχο.
2.   Με παρουσίες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κάνουμε κοινωνούς όλους τους Τσιριγώτες και να προσπαθήσουμε να τους ενεργοποιήσουμε.

3.   Να "εκμεταλευθούμε" όλες τις δημοσιογραφικές ταιριγώτικες παρουσίες στα κεντρικά ΜΜΕ έτσι ώστε το πρόβλημα να διατηρείται στο προσκήνιο της δημοσιότητας.

4.  Στο προτεινόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να παρευρίσκεται ο νέος Σύμβουλος του Δημάρχου, ο οποίος και θα επεξεργασθεί και θα προτείνει τις άμεσες δικαστικές ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν και όχι ψηφίσματα και ανούσια δελτία τύπου απειλών εξώδικου χαρακτήρα.

Η ανοχή και η αντοχή των Τσιριγωτών τέλειωσε!

Δημήτρης Λουράντος.