Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Δωρεά Ασθενοφόρου στον Δήμο Ελαφονήσου…


00000000000 Τελετή παράδοσης ασθενοφόρου στο δήμο Ελαφονήσου με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Λ. Γρηγοράκου & του Αντιπροέδρου Του Ε.Κ.Α.Β. κου Μ. Αντωνάκου (07/12/2014).

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης ενός ασθενοφόρου οχήματος στον Δήμαρχο Ελαφονήσου κο Χαράλαμπο Λιάρο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. κο Μανώλη Αντωνάκο, με την παρουσία θεσμικών φορέων του νησιού.


Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο όχημα αφού παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ» στο Ε.Κ.Α.Β. για την περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κος Μανώλης Αντωνάκος, με την αρωγή του -αρμόδιου για το Κέντρο- Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Λεωνίδα Γρηγοράκου, μερίμνησε για την τελική διάθεση του στον δήμο Ελαφονήσου.

Η εν λόγω παραχώρηση στον δήμο Ελαφονήσου, λύνει ένα χρονίζον πρόβλημα του νησιού, που δεν διέθετε ασθενοφόρο όχημα μέχρι σήμερα, ενώ η ενίσχυση των δομών Υγείας σε περιοχές που παρουσιάζονται παρόμοια ζητήματα αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας.

Το ευρύτερο οργανωτικό σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την ενίσχυση των Δομών παροχής Υγείας σε συγκεκριμένες περιοχές της περιφέρειας, στηρίζεται στην ανάλυση τοπογραφικών παραμέτρων συνδυαστικά με την κάλυψη άλλων βασικών αναγκών (τουριστικοί προορισμοί κλπ) και στοχεύει στην πληρέστερη παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας στους κατοίκους και επισκέπτες αυτών των περιοχών. Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

0000000000
--------------------------------- 
Πηγή:  report24.gr
---------------------------------