Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ "ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ" & ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση της Γραμματείας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά,
για «εκλογικές υποψηφιότητες» & δημοσιεύματα του Κυριακάτικου τύπου.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, μερίδα του Κυριακάτικου τύπου, φρόντισε να μας ενημερώσει για τα τολμηρά ανοίγματα του ΣΥΡΙΖΑ και την πληθώρα στελεχών, μέχρι πρόσφατα άλλων κόμματων, που είναι έτοιμοι να δώσουν το παρόν για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την ανατροπή της ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης.

Εκφράζουμε, καταρχήν, την ικανοποίησή μας, που το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων και την απαλλαγή του λαού μας από τη θηλειά του μνημονίου, βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Αυτή η κινητικότητα, δείχνει το σίγουρο και αδιαφιλονίκητο νικητή .

Οφείλουμε να καλέσουμε, από σήμερα κιόλας, όλους αυτούς τους φίλους-ες, να δώσουν μαζί μας τις καθημερινές μάχες. Στις Δομές Αλληλεγγύης, στην αποτροπή των πλειστηριασμών, στη μάχη κατά του φασισμού και ρατσισμού,  στον αγώνα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στην υπεράσπιση της Δημοκρατίας, στη μάχη μέσα στους εργασιακούς χώρους, σήμερα στην πορεία του Πολυτεχνείου και από αύριο, στις παρεμβάσεις μας, για την επιτυχία της μεγάλης Πανελλαδικής Απεργίας στις 27/11 και σε όλα τα υπόλοιπα.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε επίσης, αν και δε νομίζουμε ότι κανείς από αυτούς που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, έχει σαν πρωτεύοντα στόχο τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (εν αντιθέσει με όσα έχουν συνηθίσει διάφοροι), είναι κόμμα με συντεταγμένες δημοκρατικές λειτουργίες. Τα συλλογικά Όργανα θα καθορίσουν τη διαδικασία και όπως είναι φυσικό σε ένα κόμμα μελών, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιλέξουν και θα τιμήσουν, εγκρίνοντας τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της νίκης, όλων εκείνων που με σταθερότητα, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια, έχουν όλα αυτά τα χρόνια δώσει τις μάχες, εναντία στις μνημονιακές νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

17/11/2014                                                                                     Η Γραμματεία της
                                                                                                        Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά