Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ - Αναβολή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων

Επ' αόριστον αναβολή της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονική - όπως την χαρακτήρισε - επίθεση κατά του αναπληρωτή αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου. 

Αναβολή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων

Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ορίσει επ' αόριστον διαιτητές σε Superleague, Football League και Γ' Εθνική οδηγώντας έτσι σε επ' αόριστον αναβολή τους αγώνες των εν λόγω πρωταθλημάτων.

Μετά τα όσα έγιναν με τον Χριστόφορο Ζωγράφο, η ΕΠΟ αποφάσισε το προφανές… Εκανε δεκτή την απόφαση για επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων της Superelague, Football League και Γ' Εθνικής. Και πως θα γίνει αυτή; Η απάντηση βρίσκεται στην Κ.Ε.Δ., η οποία δεν θα ορίσει διαιτητές στις αναμετρήσεις των εν λόγω πρωταθλημάτων τουλάχιστον για την επόμενη εβδομάδα.

Τώρα σε ό,τι αφορά στη Γ' Εθνική του προσεχούς Σαββατοκύριακου (15-16/11) υπάρχει ερωτηματικό σ' ό,τι αφορά στη διεξαγωγή της. Πάντως, γι' αυτά τα ματς έχουν οριστεί διαιτητές από την περασμένη Τετάρτη (12/11), ενώ να θυμίσουμε πως κατόπιν απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και της Λίγκας αποφασίστηκε η αναβολή της αγωνιστικής της Football League λόγω Πολυτεχνείου. 
----------------------------
Πηγή: ΑΜΠΕ
---------------------------