Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης στην Κυψέλη

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης της απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας πριν από τρεις εβδομάδες στην Κυψέλη φέρεται να προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις στη 1:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής δύο άτομα ηλικίας 47 και 53 ετών, ως βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση.

Σύμφωνα με Το Βήμα, πρόκειται για ένα 47χρονο υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας και ένα 53χρονο αλλοδαπό που είχε σχέση με νυκτερινό κέντρο, ενώ αναζητείται και άλλος ένας αλλοδαπός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε το κρησφύγετο των δραστών στη Λούτσα, καθώς και περίπου 80.000 από τα λύτρα της απαγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρή είχε αφεθεί ελεύθερη στις 9 Νοεμβρίου έπειτα από δέκα ημέρες ομηρείας και αφού οι γονείς της κατέβαλαν λύτρα της τάξεως των 82.500 ευρώ, ενώ οι απαγωγείς απαιτούσαν αρχικά 10 εκατ. ευρώ.

Όπως προέκυψε οι δράστες γνώριζαν τον πατέρα και την απαχθείσα αλλά και τις συγγενικές σχέσεις που είχαν με μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης
-------------------------
Πηγή: Το ΒΗΜΑ
-------------------------