Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

1.000.000 € ζήτησε ο Γ. Πλούταρχος από τη Ρένα Δούρου!

Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, όταν σε ένα ασυνήθιστο, για τα αυτοδιοικητικά και πολιτικά δεδομένα ραντεβού στο γραφείο της, με τον διάσημο τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο, και τη... "γνωστή" τηλεπερσόνα, Ρούλα Χάμου, και μετά τις απαραίτητες φιλοφρονήσεις, άκουσε μία πρόταση, που είτε λίγο, είτε πολύ, της ζητούσε 1.000.000 €!!!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρένα Χάμου της πρότειναν την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ τουριστικού περιεχομένου, με στόχο την προσέλκυση τουριστών, μέσω της ανάδειξης των ομορφιών της Αττικής.

Στην "πρωτότυπη" και "καινοτόμα" αυτή ιδέα, το κατά κόσμον «καλό παιδί» (σ.σ. Γιάννης Πλούταρχος) θα αναλάμβανε χρέη παρουσιαστή, ενώ η τηλεπερσόνα - συμμετέχουσα κατά καιρούς σε πάνελ κουτσομπολίστικων εκπομπών - τη γενικότερη επιμέλεια, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτόν.

Η ιδέα κατ' αρχάς ακούστηκε πολύ καλή, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο «διά ταύτα», η Περιφερειάρχης έμεινε... άφωνη, αφού της ζητήθηκε 1.000.000 Ευρώ, για την πραγματοποίηση της ιδέας - παραγωγής.

Η Ρένα Δούρου αφού συνήλθε από την πρώτη έκπληξη - ευτυχώς χωρίς τη συνδρομή του ΕΚΑΒ... - εξήγησε, ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλια της ένα τέτοιο ποσό, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπως η σημερινή και απέρριψε ευγενικά το αίτημα...
-----------------------------------
Πηγή: espresso.gr
-----------------------------------