Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΔΟΥΛΟΙ...


Μέχρι τώρα λέγαμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες. Από δω και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε ότι οι Κούρδοι πολεμούν σαν Έλληνες. Εκείνους τους παλιούς Έλληνες όμως... 

Γιατί εμείς οι σύγχρονοι δεν μπορούμε... ξέρετε είμαστε σύμμαχοι με τους ευρωπαίους τους αμερικάνους όλους αυτούς που έδωσαν όπλα που εκπαίδευσαν που κανάκευαν αυτό που σήμερα λέγεται ISIS. 

Μόνο οι Κούρδοι αντιστέκονται. Ξέρετε μωρέ αυτοί οι αγράμματοι οι άξεστοι οι ορεσίβιοι που ζουν στα βάθη της Ανατολίας και παλεύουν χρόνια για αυτοδιάθεση ! Αυτοί που τον αρχηγό τους τον Οτσαλάν τον "δώσαμε" γιατί είχε κάνει το λάθος να μας εμπιστευθεί θεωρώντας μας συμμάχους ! 

Να δεις πως τον λέγανε εκείνο τον υπουργάρα μας που τον παρέδωσε στους μεμέτηδες... ά ναι Πάγκαλο μετά συγχωρήσεως...

Τι τα θες όμως μια χαρά είμαστε. Μας αγαπάνε οι Γερμανοί οι Αμερικάνοι οι τράπεζες το ΔΝΤ ... κι αυτό μας φθάνει...

Έχουμε και βαρβάτη κυβέρνηση με πυγμή ! Βαράει ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος (οξαποδώ) το χέρι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και τρίζουν ... ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ των προγόνων !!!

Να μου το θυμάστε στον τάφο της Αμφίπολης δε θα βρεθεί κανένας νεκρός ! Ειδικά αν είναι θαμμένος εκεί ο Αλέξανδρος θα χει σκάψει και θα φθάνει σε λίγο στην Κίνα. Γιατί δε θα θέλει να δει την ξεφτίλα μας !!!!

Άντε και καλή μας εθνική επέτειο τουλάχιστον όσοι συμμερίζεσθε τα παραπάνω και νιώθετε σκλάβοι όπως εγώ....
-----------------------------------
Δημήτρης Λουράντος
-----------------------------------