Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τάραξε τα Λιμνάζοντα Νερά και Συνειδήσεις...... αλλά και τα Βρωμισμένα Νερά η επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων

Η επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων προς τον Υ.Ν.Α. σχετικά με την Ανεξέλεγκτο Αγκυροβολία Πλοίων Στον Όρμο Βοιών και το στενό διέλευσης πλοίων μεταξύ Κυθήρων - Νεαπόλεως, τάραξε δυνατά τα λιμνάζοντα μυαλά και συνειδήσεις των κατοίκων των γύρω περιοχών αλλά και κατέκλεισε το διαδίκτυο με εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις.


Τα σχόλια στις δημοσιεύσεις αλλά και στο κοινωνικό δίκτυο κατά 98% ομονοούν και επαινούν την πρωτοβουλία του Δημάρχου που ανέσυρε από τον λήθαργο της λησμονιάς ένα θέμα που έπρεπε να είχε ήδη διευθετηθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Οι κάτοικοι των Βοιών Λακωνίας της Ελαφονήσου και των Κυθήρων, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ που αιτεί ο Δήμαρχος αλλά και όλοι οι σύλλογοι, και οργανώσεις των περιοχών καθώς και ο έντυπος, διαδικτυακός και ραδιοφωνικός τύπος.

Ο πολίτης που περιμένει καρτερικά το πότε θα θρηνήσει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. 
Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ πρέπει να διεκδικεί το δίκιο του και να αντιτάσσεται δυνατά σε κάθε ενέργεια που βλάπτει την υγεία του, την ζωή του, την ιστορία του, τον πολιτισμό του, την πατρίδα του.

Οι Τουρκοι καπετάνιοι, οι Ρουμάνοι και οι κάθε εθνικότητος καπετάνιοι που βρίσκουν την περιοχή μας σαν ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ πρέπει να ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ από τους ΧΑΡΤΕΣ τους τον Όρμο Βοιών σαν ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ η μάλλον να διαγράψουν την πληροφορία του VHF γιατί στην πραγματικότητα σε κανένα χάρτη δεν απεικονίζεται σαν Αγκυροβόλιο........

Τα όνειρα της μικρής κάστας-συντεχνίας της Νεάπολης που θησαυρίζει από το ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ των παιδιών μας πρέπει να προσαρμοσθεί στην νέα Ελληνική πραγματικότητα και να ακολουθήσει την ζωή των υπολοίπων κατοίκων που εξαρτώνται από τον τουρισμό και όχι από τα κατακάθια των τάνκερς και φορτηγών πλοίων.

Οι κάτοικοι της Ελαφονήσου απέδειξαν δυναμικά την αντίθεση τους και μαζί και ο τέως και ο νύν Δήμαρχός τους.......

Οι σύλλογοι και ομοσπονδίες της Λακωνίας μαζί με την πλειονότητα των κατοίκων καθώς και τον ραδιοφωνικό σταθμό "Μουσικό Παλμό" φωνάζουν και διαμαρτύρονται συνέχεια. Παλαιότερα υπήρξε και επιστολή του Δημάρχου κ. Τριχείλη ο οποίος όμως τώρα πια σιωπά {πιθανόν επηρεαζόμενος από κάποιους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης...}...

Μετά την κατακεραυνωτική επιστολή του Δημάρχου Κυθήρων ελπίζουμε ότι, και οι κάτοικοι των Κυθήρων θα ακολουθήσουν, βγαίνοντας από τον ΛΗΘΑΡΓΟ της προηγούμενης Δημοτικής αρχής  που απέφευγε "να σπάσει αυγά για την ομελέτα", και ακόμα οι κινούμενοι στον περιβαντολογικό άξονα των Κυθήρων και ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ Κυθηραϊκά ΜΜΕ,  που καιρό τώρα αποφεύγουν να ασχοληθούν με το θέμα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΕΛΟΣ - Τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ και οι ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ να ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ.......
----------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------