Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Άγριο έγκλημα με θύμα γυναίκα στη Νάξο


Η 59χρονη βρέθηκε νεκρή με τα χέρια δεμένα και ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της με το οποίο φαίνεται πως την στραγγάλισε ο δολοφόνος - Ο γιος της ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της γαλήνιας Νάξου η είδηση ότι μια γυναίκα δολοφονήθηκε από άγνωστο μέσα στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόμερο σημείο έξω από τον οικισμό στην περιοχή του Γαλανάδου.

Το πτώμα της 59χρονης γυναίκας που είχε καταγωγή από την Απείρανθο, ανακάλυψαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την 59χρονη νεκρή με τα χέρια δεμένα και ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της με το οποίο φαίνεται πως την στραγγάλισε ο δολοφόνος.

Η σορός της άτυχης γυναίκας παρελήφθη για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ στην κατοικία της έφτασε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που ερευνά για τυχόν ίχνη του δράστη. Την προανάκριση διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές που παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος, ενώ τις έρευνες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφαλείας Αττικής.

Το σπίτι που βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη γυναίκα - Πηγή φωτογραφίας: naxos-news.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του naxosnow.gr, το θύμα ονομάζεται Αικατερίνη Ζαζάνη. Ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό του Γαλανάδου και όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε επίμονα στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι, ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της Νάξου, όπου μετέβη στην οικία της γυναίκας στο Γαλανάδο και την εντόπισε νεκρή.

Πληροφορίες του naxos-news.gr, αναφέρουν ότι το σπίτι δεν ήταν ανάστατο, ενώ η πρώτη εικόνα της γυναίκας έδειχνε ότι ήταν νεκρή περί τις τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 59χρονη δεν είχε ιδιαίτερες επαφές με την τοπική κοινωνία, όπως και με τον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής της, ενώ στο νησί διέμενε τους μήνες του καλοκαιριού μέχρι και το φθινόπωρο και στη συνέχεια αποχωρούσε. Εκτός Νάξου διέμενε σε διάφορες περιοχές και για ένα διάστημα φέρεται να είχε ζήσει και στο εξωτερικό.
------------------------------------------
Πηγή: naxos-news.gr
------------------------------------------