Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σχετικά με το Σωματείο "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"

Επειδή μου ήρθε ένα μήνυμα στο τσατ με την απορία αν το Σωματείο μας μπορεί να στηρίξει οικονομικά κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή ότι ζητήσαμε την υποστήριξη και χορηγία από όσους το επιθυμούν, για την έκθεση παραδοσιακών ιστορικών κειμηλίων που οργανώνει το Σωματείο μαζί με την Ιερά Μητρόπολη ,οφείλω μια απάντηση διότι πάντα έχω σαν αρχή τα πάντα να λέγονται καθαρά και ξάστερα σε ότι αφορά το Σωματείο που τυγχάνει να είμαι πρόεδρος μέχρι την άνοιξη του 2015. 

Τα 22 μέλη με 30 ευρώ ετήσια συνδρομή φυσικά και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των δραστηριοτήτων. Όταν προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για τον τόπο δεν αφορά μόνο τα 22 μέλη αλλά όλα τα Βάτικα . 

Η προβολή ενός τόπου μας αφορά όλους δεν αφορά μόνο την διαμονή ,είναι και γι αυτόν που πίνει τον καφέ του ,είναι και γι αυτόν που θα πάει σούπερ μάρκετ,μανάβικο, ψιλικατζίδικο και γι αυτόν τον κάτοικο που έχει και άλλες ανάγκες εκτός από τα καθημερινά..... 

Όσο για την απορία που εξέφρασε η φίλη για το βιβλίο που θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης και όποιος θέλει θα το πάρει ένα ελάχιστο ποσό θα πάει για τις ανάγκες του γηροκομείου μας. Ελπίζω φίλη να απάντησα στην απορία σου. 

Και να τονίσω εμείς δεν ζητήσαμε χορηγία από κανέναν για να τραπεζώσουμε κανέναν ....εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για τον τόπο συνολικά και θα αγωνιζόμαστε όσο έχουμε αντοχές.
--------------------------------------------
Δεσποινα Βαγγελόγλου
--------------------------------------------