Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 5/10/2014 - Τελετή ονοματοδοσίας του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων σε "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης".

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων σε "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης". Η τελετή διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τον Αερολιμένα Κυθήρων. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ τέλεσε Αγιασμό, αναπέμποντας ειδική δέηση με αφορμή την τελετή ονοματοδοσίας του Αερολιμένα, ενώ στη συνέχεια έγιναν χαιρετισμοί επισήμων και προσκεκλημένων.

Παρέστησαν η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα κ. Amberg, o Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, οι Βουλευτές κ.κ. Κ.Κατσαφάδος και Π. Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παν. Χατζηπέρος, ανώτατα στελέχη της Υ.Π.Α. και της Ο.Α., ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τοπικές στρατιωτικές και λοιπές αρχές του νησιού και ο τέως Δήμαρχος και κύριος εμπνευστής για την αποδόση του ονόματος "Αλέξανδρος Ωνάσης" στο Αεροδρομίο Κυθήρων κ. Θεόδωρος Κουκούλης.

Ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης είχε την ευκαιρία εκτενούς συνομιλίας με τον Ελβετό Πρέσβη και τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση θέτοντας θεμέλια για περαιτέρω συνεργασία.


--------------------------------
Πηγή: kythira.gr
--------------------------------