Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στον Τόπο Που Γεννήθηκα - Κύθηρα Μέρος 1ον

Το υπέροχο νέο ντοκυμανταίρ που γυρίσθηκε στα Κύθηρα {1ο Μέρος} με βάση τον πολιτισμό και την θρησκευτική παράδοση των Κυθηρίων από το έμπειρο και εξαιρετικό τηλεοπτικό συνεργείο του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού 4Ε

Η λεπτομερής αναφορά σε όλους όσους βοήθησαν στους τίτλους του τέλους σημαίνουν την συνεργασία όλων των Κυθηρίων στην δημιουργία και προβολή αυτού του υπέροχου τηλεοπτικού κοσμήματος που πραγματικά διαφημίζει το νησί και αναδεικνύει τα πραγματικά Κύθηρα έτσι όπως ποτέ άλλοτε δεν παρουσιάστηκαν.




Η διαφήμηση του τόπου είναι ο ίδιος ο τόπος και πάντοτε αποδεικνύεται με την αγάπη που έχουν για τον τόπο τους όλοι οι Κυθήριοι και Κυθήριες όπου και εάν βρίσκονται.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του σταθμού η ακροαματικότητα και τα αλεπάλληλα τηλεφωνήματα κατά την διάρκεια της προβολής του πρώτου μέρους έσπασαν κάθε ρεκόρ ακροαματικότητας του σταθμού.

Από μία ατυχή συγκυρία η εκπομπή δεν προεβλήθη μέσω του Attica TV λόγω ειδικού τεχνικού κωλύμματος. Θα προβληθεί όμως εντός της εβδομάδος γεγονός για το οποίο θα ενημερώσουμε εγκαίρως.

Το πρώτο μέρος θα επαναληφθεί πάλι τηλεοπτικά την Τετάρτη το απόγευμα όπως είχε προγραμματισθεί και ανακοινωθεί και από το  ART TV {Αρκαδική Τηλεόραση}, και φυσικά διαδικτυακά, δορυφορικά και τηλεοπτικά από το 4Ε TV και ΟΤΕ TV.
--------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------