Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ "ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ" - ΕΚΠΟΜΠΗ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ταξίδι στα Κύθηρα με την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Πρεμιέρα νέας σεζόν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” . Ξεκίνημα για φέτος με την πρώτη εκπομπή -αφιέρωμα στα όμορφα Κύθηρα.

Ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο ...Η πλούσια ιστορία, οι εκκλησιές, οι δαντελωτές ακτές , οι γεύσεις , οι χοροί σε ένα πλούσιο αφιέρωμα το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου...

Η πρώτη εκπομπή για τα Κύθηρα θα μεταδοθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 11:45 και θα επαναληφθεί την Τετάρτη  22 Οκτωβρίου στις 16:45

Την εκπομπή μπορείτε να την δείτε : 


Α) Όσοι έχουν OTE TV και CONNX

Β) Δορυφορικά στον Eutelsat 9°Ε (ελεύθερα, χωρίς καμία χρέωση) - Συχνότητα 12149 Mhz -  symbol rate 27500,  πόλωση vertical,  FEC 2/3. {Ο δέκτης θα πρέπει να είναι DVB-S2 MPEG-4.}

Γ) Στο διαδίκτυο στην διεύθυνση http://www.tv4e.gr/livestreaming_en.php

Δ) Στό κινητό σας τηλέφωνο, με την εφαρμογή ΤV4E διαθέσιμη στο App store και το Google play

Ε) Στην περιοχή της Αττικής στο Κανάλι ATTICA TV 

ΣΤ} Στην περιοχή Μακεδονίας - Βόρειων Ιονίων Νήσων - Ηπείρου - Θεσσαλίας κατευθείαν από το Κανάλι 4Ε TV

H) Καταβάλλεται προσπάθεια από τους τεχνικούς της 4Ε να υπάρξει σύγχρονη αναμετάδοση από τοπικά κανάλια της Πελοποννήσου και Κρήτης αλλά για αυτό θα σας πληροφορήσουμε το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

Η 2η εκπομπή για τα Κύθηρα θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 26 Οκτωβρίου πάλι στις 11:45 και θα επαναληφθεί την Τετάρτη στις 29 Οκτωβρίου στις 16:45.

Θα ακολουθήσει η εκπομπή για τα Αντικύθηρα και επίσης οι εκπομπές για τα "Μοναστήρια του τόπου μου" όπου θα προβληθεί μία εκπομπή για τα Μυρτίδια και μία εκπομπή για τα μοναστήρια και εκκλησίες των νησιών μας. Για αυτές τις εκπομπές θα σας ενημερώσουμε ανάλογα.

Φυσικά τις εκπομπές μπορούν να τις δούν σε όλο τον κόσμο μέσω του δορυφορικού προγράμματος και ιδίως οι ομογενείς της Αυστραλίας-Αμερικής αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Παρακαλούνται όλοι οι Κυθήριοι να διαδώσουν με κάθε τρόπο την μετάδοση των εκπομπών.
-----------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------------------