Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ





ΧΩΡΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΚΥΘΗΡΑ 80100


ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οι 13ες Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων έληξαν με επιτυχία την Κυριακή 28/9 με την απονομή των καθιερωμένων βραβείων στη γκαλερί Follow Your Art. Πάνω από 60 φωτογράφοι, κριτικοί τέχνης και φοιτητές έφθασαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να συμμετάσχουν στις Συναντήσεις, με ομάδες από τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και φυσικά την Αθήνα. Διέμειναν από τρεις έως έξη μέρες στα Κύθηρα, τονώνοντας σημαντικά την τοπική οικονομία στο τέλος της τουριστικής σεζόν.

Η διοργάνωση των ΦΣΚ γίνεται εθελοντικά από την Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων, και φυσικά κανένα μέλος της ομάδας δεν αμείβεται για τον κόπο του. Όπως πάντοτε, κυριολεκτικά αναντικατάστατη υπήρξαν η συμβολή της Όλγας Φωτεινάκη και της Δροσιάς Τσέρη. Η Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημοσίως τους ακόλουθους φορείς και άτομα για την βοήθειά τους, χωρίς την οποία οι ΦΣΚ δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί:

ΧΟΡΗΓΟΙ
Ίδρυμα Αρώνη (Aroney Trust), Σίδνεϊ
Κυθηραϊκή Αδελφότητα Βαλτιμόρης
Κοινοβουλευτική Ομάδα ΔΗΜΑΡ
Κωνσταντίνος Πηλαβάκης
George Poulos

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Δήμος Κυθήρων
Κυθηραϊκός Σύνδεσμος
Cerigo Car (Ιωάννης Δευτερέβος)
Δωμάτια Αφροδίτη, Καψάλι
Γκαλερί Follow Your Art
Πολυχώρος Ζείδωρος
Altana Art & Design
Μπαρ Banda Landra
Jens Gottstein

Οι ΦΣΚ δεν λαμβάνουν τακτική χορηγία από πουθενά και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για εθνικής εμβέλειας θεσμό, δεν έχουν καμμία επίσημη στήριξη από το κράτος. Για τους λόγους αυτούς, κάθε βοήθεια, όσο μικρή και αν είναι, είναι πάντα πολύτιμη.

Γιάννης Σταθάτος
Πρόεδρος Π.Ε.Κ.
--

30 Σεπτεμβριου 2014