Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κρήτη: Διασωληνωμένος φίλαθλος του Εθνικού μετά από σοβαρά επεισόδια

Κρήτη: Διασωληνωμένος φίλαθλος του Εθνικού μετά από σοβαρά επεισόδια
Διασωληνωμένος - σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση - ο φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από επεισόδια στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, όπου ο τοπικός Ηρόδοτος "φιλοξενούσε" τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr.
Γύρω στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα, όταν λιγοστοί οπαδοί του Ηροδότου - από την απέναντι κερκίδα - πήγαν στην κερκίδα όπου ήταν δεκαπέντε με είκοσι φίλαθλοι του Εθνικού.


Εκεί προσπάθησαν να πάρουν το πανό που κρατούσε ο εν λόγω φίλαθλος του Εθνικού, χτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον γιατρό του Εθνικού να προσφέρει, αρχικά, τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο - τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεσή μας - μέχρις ότου να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ - που στο μεταξύ είχε κληθεί - προκειμένου να τον μεταφέρει στο «Βενιζέλειο» Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο άτυχος Κ. έχει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις - με πιθανή εσωτερική αιμορραγία -, ενώ ο Πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ επισκέφτηκε και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο δράστης της δολοφονικής αυτής ενέργειας - σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - έχει συλληφθεί.
[21.14]: «Είχαμε ζητήσει αυξημένη αστυνομική δύναμη πριν το ματς. Και οι 2 αστυνομικοί έγιναν 4... για χίλιους φιλάθλους» κατήγγειλε στο epoli.gr o Πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος, επιπλέον, ζήτησε από την Αστυνομία να διακοπεί το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της 25λεπτης διακοπής του, μετά τα σοβαρά επεισόδια, προκειμένου να προστατευθούν οι παίκτες του Εθνικού από ενδεχόμενη εισβολή οπαδών, κάτι που δεν έγινε δεκτό, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία.
------------------------------
Πηγή: epolli.gr
------------------------------