Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Πήγε δεμένη την ερωμένη του στην Αστυνομία και... συνελήφθη !

Πάτρα: Πήγε δεμένη την ερωμένη του στην Αστυνομία και συνελήφθηΟι αστυνομικοί βρέθηκαν σε σύγχυση, όταν τα δύο πρόσωπα άρχισαν να καταθέτουν ότι ο ένας ήθελε να σκοτώσει τον άλλον

Έκπληκτοι έμειναν αστυνομικοί στην Πάτρα, όταν είδαν να μπαίνει στο Τμήμα όπου υπηρετούν, ένας ηλικιωμένος, άνδρας, συνοδεύοντας μία γυναίκα ηλικίας 55 ετών.
Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι η συνοδεία του ηλικιωμένου, αλλά το γεγονός ότι έφερε στο Τμήμα... δεμένη τη γυναίκα!
 
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την Τρίτη στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο από τη Ζαχάρω, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr.
 
Ο άνδρας έδεσε τη γυναίκα και την έφερε στην Πάτρα για να την παραδώσει στην Αστυνομία, 
επειδή, όπως υποστήριξε μπροστά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτή ήθελε να τον σκοτώσει.
 
Φέρεται να υποστήριξε ότι επέλεξε να την φέρει στην Πάτρα, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενο σκάνδαλο, αν την παρέδιδε στις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας!
Ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν αμέσως να περιπλέκονται όταν άρχισε να καταθέτει και η 55χρονη.
 
Εκείνη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς τα εντελώς αντίθετα: ότι δηλαδή ο 78χρονος ήθελε να την σκοτώσει και την απήγαγε. Όπως ήταν φυσικό, στην αρχή οι αστυνομικοί κυριεύτηκαν από αμηχανία.
 
Όμως γρήγορα ενημερώθηκαν και οι Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία και έτσι ξεκίνησε ένας μαραθώνιος ερευνών και αναζητήσεων για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
 
Ο 78χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου συνέχισε να υποστηρίζει ότι η γυναίκα ήθελε να τον σκοτώσει.
 
Εκείνος επέδειξε στους αστυνομικούς και ένα τραύμα στο πόδι για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του.
 
Τελικά, ο 78χρονος συνελήφθη για την αρπαγή της γυναίκας, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δύο εμπλεκόμενοι φέρεται στο παρελθόν να διατηρούσαν ερωτική σχέση.
----------------------------------------
Πηγή: newsmessinia.blogspot.com
----------------------------------------