Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ......ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Κατά δήλωση του ιδίου του Α' Αντιδημάρχου, κ. Κομηνού Γεωργίου, την Τετάρτη που μας πέρασε, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα, ότι στις θέσεις στάθμευσης ταξί, όπου και αν αυτές ευρίσκονται, όπως και στις θέσεις στάθμευσης Ι.Χ. για ΑΜΕΑ, να είναι ιδιέτερα προσεκτικοί, και σε περίπτωση που κάποιος έχει παρκάρει το Ι.Χ. του εκεί, αμέσως να του δίνουν κλήση, χωρίς περαιτέρω διατυπώσεις, (ακόμα και σε ιχ υπουργού).

Σήμερα το πρωί μέρα Σάββατο καθ'οτι είχαν συμβούλιο στον Δήμο , ο ίδιος ο κ.Α' Αντιδήμαρχος "παρκάρισε" το ΙΧ του σε χώρο σταθμεύσεως ταξί στην πλατεία της χώρας. (Ο ίδιος μας δήλωσε ότι το έκανε επίτηδες ). 

Σε λίγη ώρα τον εντόπισε το περιπολικό, και χωρίς να χάσει λεπτό ο αξιωματικός τον.....ζωγράφισε. 

Από την δική μας πλευρά, θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας γιατί ο αξιωματικός έκανε το αυτονόητο (παρ΄οτι αναγνώρισε το ΙΧ και ποιανού ήταν), αλλά και στον ίδιο τον Α' Αντιδήμαρχο, ο οποίος αργότερα ενώπιον αρκετών πολιτών δήλωσε ότι. "Την Δευτέρα μετά την πληρωμή της κλήσης, θα επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα, να συγχαρεί τον Διοικητή και τους υφιστάμενους αξιωματικούς, αλλά και προσωπικά τον ιδιο τον αξιωματικό που τον ....ζωγράφισε."....
-------------------------------------
Ανδρέας Παπαδόπουλος 
-------------------------------------