Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιαραμπής να βάλει το χέρι του!

Πάλι προσέφερε Γη και Ύδωρ πριν του ζητηθεί, ο επικίνδυνος παρα-συνταγματολόγος με την ψυχογενή βουλιμία για εξουσία!

Η Ελλάδα είναι πρόθυμη να αποστείλει ανθρωπιστική και στρατιωτική ενίσχυση για τις επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, έσπευσε να δηλώσει ο υψιπέτης αγύρτης κι εθνικά επικίνδυνος Τούρκογλου, στο Reuters. «Δεν έχουμε καμία πρόταση, αλλά από πολιτικής άποψης, είμαστε μέρος του συνασπισμού», τόνισε ο «υπουργός» Εξωτερικών της κυβέρνησης των Ολετήρων.

Ο αντιπρόεδρος του εσμού των ανεκδιήγητων που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά επικίνδυνος για την ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ελλάδας: θλιβερός και αδιόρθωτος, σπεύδει για άλλη μια φορά και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, να μιλήσει για  αποστολή στρατευμάτων εναντίον των Τζιχαντιστών, βάζοντας σταθερά το προσωπικό του συμφέρον πριν από οτιδήποτε άλλο. Παραληρεί μέσα στον πανικό του να αναζητεί στηρίγματα εκεί που γι’ αυτόν δεν υπάρχουν, αφού όπως γνωρίζουν και οι πέτρες είναι πολιτικά νεκρός και υπόλογος για τη σωρεία των εγκληματικών πράξεων και παραλείψεών του κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Σπεύδει κατά την προσφιλή του συνήθεια να πάρει άφρονα θέση, όταν τα ελληνικά σύνορα είναι διάτρητα κι όταν ολόκληρη η Βόρεια Αφρική και η Ανατολική Μεσόγειος βρίθουν από πεινασμένους, απελπισμένους και πρόθυμους να διεκδικήσουν τα ουρί καιτα βουνά του πιλαφιού του μουσουλμανικού παραδείσου. 

Μόνον ένας ψυχικά άρρωστος ή ένας δοσίλογος δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί τους προφανείς κινδύνους αυτής της αχαρακτήριστης συμπεριφοράς, και δυστυχώς για την Ελλάδα κι εμάς τους Έλληνες, αυτός τυχαίνει να είναι o «υπουργός» Εξωτερικών της Ελλάδας: και ψυχικά άρρωστος και δοσίλογος!
------------------------------
 Alexandros Raskolnick
------------------------------