Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο για τα Γυρίσματα του ALPHA

Μετά από ένα συναρπαστικό αλλά και ταυτόχρονα κουραστικό τριήμερο γυρισμάτων ,θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παραγωγή, το κανάλι του Alpha και όλο το συνεργείο για την τιμή που μας έκανα να συμπερίλαβαν στο Τηλεοπτικό πρόγραμμα τους τα 2 νησιά μας Κύθηρα -Αντικύθηρα .

Τον Τεράστιο Σκηνοθέτη κ .Κώστα Αυγέρη , την γλυκιά Παρουσιάστρια Ευτυχία Φράγκου , τον Αρχισυντάκτη κ. Γρήγορη Γκίνο , τον Δ/ντη Παραγωγής κ. Θοδωρή Τσέπο , τον Παραγωγό κ. Φράστανλη Γιώργο ,τον Γιώργο , τον Άρη , την Ρίτα και όλο το συνεργείο για τις 2 μέρες γυρισμάτων σε όλο το νησί και για την σημερινή εκπομπή στην Κεντρική πλατιά του Ποταμού . 

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Κορώνη Μηνά και Τραβασαρου Ειρήνη γιατι όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε την Εκπομπή " Επιστροφή στο Χωριό " στα νησιά μας .

Όσους Συλλόγους και Ιδιώτες μας βοήθησαν οικονομικά , τους ομιλητές , τους χορηγούς για την πλήρη κάλυψη της διαμονής και του φαγητού ενός συνεργείου 24 ατόμων . 

Τους πλοιοκτήτες κ. Τουρλομουση - Τσαιλα για την δωρεάν μεταφορά όλου του Συνεργείου και την αλλαγή της ώρας στο σημερινό δρομολόγιο του καραβιού ώστε να κατάφερναν να έφευγαν αμέσως μετά τα γυρίσματα , καθώς και την Lane Lines για την δωρεάν μεταφορά μέρος του συνεργείου για Πειραιά . 

Την Αστυνομία για την άψογη συνεργασία στο να διευκολύνουν τόσο την ομαλή ροη της εκπομπής όσο και των αυτοκινήτων .

Τους ανθρώπους του Παζαριού για την επίσης άψογη συνεργασία τους , τα Χορευτικά με τις δασκάλες και τους μουσικούς που μετέφεραν μέσα απο το γυαλί την μουσική και χορευτική παράδοσή μας .

Όλους -ες τους Επαγγελματίες και τις νοικοκυρές που μαγείρεψαν τα Πεντανόστιμα Παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά και όσους έφεραν τα παραδοσιακά προϊόντα μας , τον ηχολήπτη ,τον ηλεκτρολόγο και γενικά όλον τον κόσμο που ήρθε και συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές της Τηλεόρασης .

Μπορεί να ξέχασα κάποιον αλλά θα ευχαριστήσουμε αναλυτικά όλους και όλες σας τις επόμενες μέρες. 

Επίσης όλα τα Τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους φωτογράφους μας .

Τους Γιάννη και Κώστα Ανδρόνικο και Παναγιώτη Ζαντιώτη (Δημοτικό Συμβουλο ) για την πολύτιμη βοήθειά τους ώς πρός εμένα Προσωπικά . 

Θα ήθελα να τελειώσω αυτήν την υπέροχη εμπειρία που έζησα με κάτι που είπε ο Δήμαρχος μας , στο αλλαγή Νοοτροπίας …. Πραγματικά εάν αυτό το καταφέρουμε τα Νησιά μας θα πάνε μπροστά .. 

Ελπίζω κάποια στιγμή οι κάτοικοι αυτών των νησιών να γίνουν μια ενωμένη γροθιά , έτσι όπως συμβολικά κλείσαμε την σημερινή εκπομπή με όλα τα Χορευτικά όλων των ηλικιών να χορεύουν τον "Μπουρδάρη" μαζί σε έναν τεράστιο κύκλο …..


-------------------------
Μαρία Κασιμάτη
-------------------------