Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ALPHA – PRODUCTIONS.ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ{ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ}ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΑ

«Σημαντικά για την προβολή του τόπου και του τουριστικού προϊόντος του θα είναι τα γυρίσματα της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» της ALPHA – PRODUCTIONS, για λογαριασμό του τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA.«Επιστροφή στο χωριό» από τη συχνότητα του Alpha, με εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, χορταστικά ρεπορτάζ και ανανεωμένη θεματολογία. Οι άνθρωποι της περιοχής, τα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος, οι φυσικές ομορφιές, τα τοπικά έθιμα, οι χοροί και τα τραγούδια θα είναι η καρδιά της εκπομπής. 









Από πόσα χωριά λέτε ότι θα γίνουμε φέτος; «Από χίλια» απαντούν οι δημιουργοί της εκπομπής
«Επιστροφή στο χωριό» από τη συχνότητα του Alpha, με εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, χορταστικά ρεπορτάζ και ανανεωμένη θεματολογία. Οι άνθρωποι της περιοχής, τα θέματα ιστορικού ενδιαφέροντος, οι φυσικές ομορφιές, τα τοπικά έθιμα, οι χοροί και τα τραγούδια θα είναι η καρδιά της εκπομπής. Η κάμερα θα εστιάζει επίσης και σε θέματα αγροτικής οικονομίας, στα προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), στα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης καθώς και στα παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα.

Η Ευτυχία Φράγκου, παρουσιάστρια της εκπομπής, κάθε Κυριακή στις 15:00, θα μας ταξιδεύει, για δύο ώρες, στα χωριά όλης της Ελλάδας. Με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Κώστα Αυγέρη (Μπουκιά και Συχώριο, Food & the City) και την πολύτιμη βοήθεια των υπόλοιπων συντελεστών της εκπομπής, θα μας δίνει να γευθούμε τα πιο γνήσια και ζουμερά κομμάτια του πολιτισμού μας, έτσι όπως αυτά μας παραδόθηκαν αλλά και όπως εμείς τα κάναμε κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
 







«Επιστροφή στο χωριό», κάθε Κυριακή στις 15:00, στον Alpha.

Σήμερα Κυριακή 21/9 πραγματοποιήθικαν γυρίσματα στον Ποταμό για τις ανάγκες της εκπομπής. Στο πλαίσιο αυτό, ο σταθμός ζήτησε τη συνδρομή και συμμετοχή συλλόγων, φορέων και σωματείων.Συγκεκριμένα, ο σταθμός ζήτησε:
Εκπροσώπους τουριστικών φορέων
Πολιτιστικούς συλλόγους
Εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και δημιουργούς/παραγωγούς παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων.








----------------------------------------
Πηγή: AdelinFM-Τάκης Πολίτης
----------------------------------------