Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

To τελευταίο καλοκαίρι των απελπισμένων και η φούσκα του ελληνικού τουρισμού

Oι ταλαίπωροι Έλληνες πολίτες εγκατέλειψαν την Αθήνα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Από σήμερα κιόλας οι διακοπές της απελπισίας τελειώνουν για εκατομμύρια συμπολίτες μας και το μαρτύριο οδηγείται πλέον στην οδυνηρή ολοκλήρωσή του.


Η μαζική έξοδος έδωσε την ψευδαίσθηση ότι οι Ελληνες βρήκαν λεφτά και πήγαν διακοπές.
Στη πραγματικότητα επρόκειτο για τους τελευταίους σπασμούς του νεκρού.

Αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, τουλάχιστο ας το γλεντήσουμε.

Τον περισσότερο χρόνο οι Έλληνες "τουρίστες" τον πέρασαν στις ουρές των σούπερ μάρκετ των δήθεν κοσμοπολίτικων προορισμών.

Από νωρίς το πρωί λεφούσια απεγνωσμένων έκαναν ουρές στις εισόδους των σούπερ μάρκετ της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Κρήτης, της Ρόδου, της Κέρκυρας.

Οι Έλληνες έκαναν διακοπές στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ με το μυαλό τους στις δόσεις που οφείλουν στο χυδαίο παρακράτος των κρατιστών που μας κυβερνούν, σε αγαστή συνεργασία με τις συμμορίες των ντόπιων νταβατζήδων.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων τουριστών έμεινε σε ξενοδοχεία (ο Θεός να τα κάνει) της βουκολικής εποχής Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι με 20 και 30 ευρώ τη βραδιά.

Στο μεταξύ οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες οι 5αστερες και 6αστερες είναι εξίσου χρεοκοπημένες με τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Αν οι τράπεζες αποφασίσουν να τραβήξουν την πρίζα στους χρεοκοπημένους μεγαλοξενοδόχους θα βάλουν όλοι τους λουκέτο.

Φαλημέντα είναι οι μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της Ελλάδας και η τεράστια φούσκα του τουρισμού θα σκάσει -όπως όλα δείχνουν- το καλοκαίρι του 2015 που θα ψάχνουν τουρίστα με το τηλεσκόπιο.

Πιο πιθανό είναι να βρεθεί στην Αρχαία Αμφίπολη ο τάφος της Μέρυλιν Μονρόε, του Τζον Κέννεντυ και του Φράνκ Σινάτρα παρά να υπάρξει του χρόνου Ελληνας τουρίστας στις Κυκλάδες.

Την ίδια νίλα θα πάθουν και οι Ιταλοί που πάνε για κανόνι και ήταν ανάμεσα στους καλύτερους τουρίστες νησιών όπως η Πάρος, η Τήνος, η Νάξος και φυσικά τα νησιά του Ιουνίου.

Το κανόνι του ελληνικού τουρισμού θα ακουστεί στα πέρατα του κόσμου και κανονικά οι πιο ψύχραιμοι από τους συμπολίτες μας θα πρέπει να το πανηγυρίσουμε δεόντως.
Επιτέλους επιστρέφουμε στην εποχή του αντίσκηνου και του ελεύθερου κάμπινγκ.

Θα γεμίσουν σκατό κοιλάδες, πεδιάδες και βουνοκορφές, το δε χαρτί υγείας θα αντικατασταθεί από οικολογικά υλικά όπως οι φυλλωσιές δένδρων, θάμνων και δενδρυλίων.

Οσο για τις τιμές των εξοχικών πολύ σύντομα θα κατρακυλήσουν σε τιμές Κυψέλης και Ομόνοιας.

Το καλοκαίρι του 2015 θα είναι το καλοκαίρι της απόλυτης κόλασης με την φούσκα του ελληνικού τουρισμού να γίνεται πρώτο θεμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Φυσικά θα επιστρέψουν τα φρικιά και τα χιπιά στα Μάταλα ενώ το Costa Navarino και το Ελούντα θα έχουν ειδικές τιμές για σκηνίτες-ελεύθερο κάμπινγκ έξω από τις σουίτες.

Θα επιτρέπουν δηλαδή με χαμηλό αντίτιμο στον λεχρίτη τουρίστα της ντομάτας και της φέτας να στήνει το αντίσκηνο έξω από την σουίτα του Σαμαρά για να αντέξουν στην κρίση.

Οσο για το χαμόγελο της Ολγας Κεφαλογιάννη το υποδεχόμαστε ευχάριστα αφού σφραγίζει το τέλος μιας ολόκληρης εποχής ψευδαισθήσεων και νεοπλουτισμού.

Ραντεβού στην Κόλαση!
------------------------------------------------
Πηγή: kourdistoportocali.com-Τζίμ Άνταμς
------------------------------------------------