Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

" ΑΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ...ΟΥΓΚΑΝΤΑ " - Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Εστειλε προσωπικό Αιμοδοσίας με Αγροτικό αυτοκίνητο !!!!!!

Πάλι καλά που δεν τους έστειλε με ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!!!

Έκπληξη και οργή νιώσαμε όταν είδαμε φωτογραφίες από την Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου «Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΟΣ» στο Περδικονέρι.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο το οποίο αποτελεί ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ καταδεικνύει την προχειρότητα και την έλλειψη σεβασμού της διοίκησης της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα του Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας κ. Αγγελου Σεφέκου προς το προσωπικό αιμοδοσίας του νοσοκομείου.


Εξ όσων γνωρίζουμε, τέτοιες αποστολές πρέπει να γίνονται ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ και ειδικά φορητά ψυγεία για την διατήρηση των ασκών αίματος.

Το αυτοκίνητο Αγροτικού τύπου που χρησιμοποιήθηκε προφανώς και δεν ηταν το ενδεδειγμένο για μια τέτοια αποστολή.

Οι φωτογραφίες που μας απεστάλησαν αποτελούν τεκμήρια και θα πρέπει κατα την γνώμη μας να επιληφθεί η τροχαία της Κυπαρισσίας -αν όχι και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Γιώργος Μπέζος- προκειμένου να διερευνηθεί ποιός έδωσε την εντολή να μεταβεί το επιστημονικό προσωπικό της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου στο Περδικονέρι με Αγροτικό όχημα την στιγμή μάλιστα που με τέτοια οχήματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μεταφορά ανθρώπων στην καρότσα παρα μόνο Αγροτικών προϊόντων.

Αν γινόταν ένα ατύχημα και χτυπούσαν σοβαρά οι δυο γυναίκες που ήταν φορτωμένες στην καρότσα ποιός θα είχε την ευθύνη?

Τι θα λέγανε τότε οι ανευθυνο-υπευθυνοι??

Κ. Μπέζο τι λέτε κι εσείς???

Στο θέμα θα επανέλθουμε.... 
---------------------------------
Πηγή: filiatranews.gr 
---------------------------------