Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εκφράζει την αγανάκτηση του και καλεί τη ΝΕΛ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της!

Την αγανάκτηση του για την «οδύσσεια» των επιβατών του «European Express» εκφράζει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ας μην ξεχνάμε ότι μαζί με εμάς και η Θεσσαλονίκη αρχίζει να βιώνει ένα ναυτικό αποκλεισμό. 

Το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας  το οποίο εξυπηρετεί εκτός από τους θεσσαλονικείς και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, έχει μόλις ένα δρομολόγιο προς τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο και τη Σάμο, ενώ τα προβλήματα του δρομολογίου αυτού είναι ιδιαίτερα γνωστά σε εμάς.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης λοιπόν, «εκφράζει την αγανάκτησή του για την τεράστια ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες του πλοίου EuropeanExpress τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, που εκτελεί δρομολόγιο από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για Λήμνο, Χίο, Μυτιλήνη και Βαθύ Σάμου.
Παρόλα τα ελάχιστα δρομολόγια που συνδέουν την Θεσσαλονίκη με το Βόρειο Αιγαίο, η Εταιρεία αδυνατεί τα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά της.
Πληροφορηθήκαμε ότι το συμβάν οφείλεται σε πρόβλημα ανεφοδιασμού και συγκεκριμένα σε αδυναμία πληρωμής καυσίμων. Καλούμε την Εταιρεία να εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά της απέναντι στους επιβάτες».
--------------------------------
Πηγή: limniakifoni.gr
--------------------------------