Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση κ. Σ.Χαρχαλάκη

Θα ήθελα να καταστήσω σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι Δήμαρχος Κυθήρων μέχρι 31/08/2014 είναι ο κ. Θ. Κουκούλης και ΟΧΙ εγώ. 

Όταν ο Κυθηραϊκός Λαός τον εξέλεξε πριν 3μιση έτη, γνώριζε ότι η θητεία του λήγει στις 31 Αυγούστου 2014 και όχι την επομένη των εκλογών. 

Συνεπώς για κάθε ζημία, για κάθε πρόβλημα στην ύδρευση, την αποχέτευση, τους δρόμους και τα σκουπίδια εγώ και η εκλεγμένη Δημοτική Αρχή δεν έχουμε καμία δυνατότητα και κανένα δικαίωμα παρέμβασης μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μας που είναι η 1η Σεπτεμβρίου. 

Ο κ. Κουκούλης και η παρούσα Δημοτική Αρχή, μετά τις εκλογές, συνεχίζουν να ασκούν κανονική και πλήρη διοίκηση και όχι να ενεργούν ως μειωμένης αρμοδιότητας αρχή όπως κάποιοι νομίζουν. 

Παρακαλώ λοιπόν η όποια ένταση από τους Δημότες αναφορικά προς τις βλάβες και τη δυσλειτουργία των δικτύων να απευθύνεται στην παρούσα Δημοτική Αρχή και όχι στην εκλεγμένη που ούτε δικαίωμα υπογραφής έχει, ούτε ασκεί κανενός είδους διοίκηση σήμερα και φυσικά ούτε ευθύνη της ανήκει για τις όποιες παραλείψεις ή λάθη του παρελθόντος.

Ευχαριστώ

Στράτος Χαρχαλάκης