Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Γιατρός και οδοντίατρος οι νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών Αττικής

Πρόκειται για τον οδοντίατρο κ. Σταύρο Πεντέα και τον παθολόγο κ. Αθανάσιο Παπαρούπα, οι οποίοι αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους στην 1η και 2η ΥΠΕ αντιστοίχως - Θα έχουν πλήρη και αποκλειστική διετή θητεία

Ένας οδοντίατρος και ένας γιατρός του ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνουν τις θέσεις των διοικητών στις δύο Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της Αττικής. Ο οδοντίατρος και κομματικό στέλεχος της ΝΔ κ. Σταύρος Πεντέας και ο παθολόγος κ. Αθανάσιος Παπαρούπας ορκίστηκαν την Τρίτη παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου και του γενικού γραμματέα, κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στην 1η και τη 2η ΥΠΕ αντιστοίχως.

Ως έμπειρα στελέχη, που έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι ξέρουν να διοικούν μονάδες υγείας, χαρακτήρισε τους δύο νέους αξιωματούχους του ΕΣΥ ο αναπληρωτής υπουργός, κατά την ορκομωσία, ενώ δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει τις δυσκολίες που τους περιμένουν. «Θέλω να πω στους καλούς φίλους διοικητές ότι αναλαμβάνουν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα γιατί αφενός μεν έχουμε την υλοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά έχουμε και τις δύο μεγαλύτερες ΥΠΕ της χώρας, οι οποίες βέβαια έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα» είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, η θητεία των δύο νέων διοικητών θα είναι διετής και η απασχόλησή τους πλήρης και αποκλειστική.
-------------------------------
Πηγή: anatakti.gr 
-------------------------------
 
Σ.Σ.: Ως γνωστόν το Γ.Ν. Κυθήρων ανήκει στην 2η Δ.Υ.Π.Ε.