Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Λίμνη Παλιόπολης - Κάμπινγκ χωρίς έλεγχο και τουαλέτα ...στο ύπαιθρο

Δεν μπορώ να θεωρήσω πως η μετατροπή της Λίμνης Παλαιόπολης σε καταυλισμό του όποιου είδους είναι αποτέλεσμα των "ακριβών" δωματίων στο νησί. 




Εκτός πολύ οικονομικών δωματίων το νησί διαθέτει και καμπινγκ! 

Όμως από ότι μπορεί να διαπιστώσει κανείς από κοντά, η περιοχή έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο και βρωμερό αποχωρητήριο, σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση-εικόνα από σκηνές που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τί κρύβουν. 






Περίεργος κόσμος, που βρωμίζει και καταστρέφει το περιβάλλον, που ζεί τις διακοπές των ονείρων του εις βάρος του περιβάλλοντος και του νησιού, με αποτελέσματα που μπορούμε ή που δεν μπορούμε να φανταστούμε
---------------------------------------
Ελίνα Γαλανοπούλου
---------------------------------------

Σ.Σ. Η σελίδα μας αναρωτιέται εάν τελικά λειτουργούν οι αρχές σε αυτό το νησί. Οι καταγγελίες είναι ήδη γνωστές και δημοσιευμένες αλλά και αυτεπάγγελτα θα μπορούσε και η Αστυνομική αλλά και η Λιμενική αρχή του νησιού να δράσει και να απομακρύνει τις "φυτρωμένες" σκηνές η ακόμα και και να οδηγήσει τους κατασκηνωτές στο επίσημο κάμπινγκ του νησιού, εφόσον αρέσκονται και επιθυμούν αυτό το είδος τουρισμού.

Αναμένομε άμεση ανταπόκριση από τον Διοικητή του Α.Τ. Κυθήρων και από το Λιμενάρχη της περιοχής, εκτός και εάν υπάρχουν "κάποιες" άνωθεν εντολές και ακολουθούν αυτές τις εντολές. Σε κάθε περίπτωση όμως αναμένομε μια εξήγηση από τους αναφερόμενους. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να στείλουμε το υλικό προς διευκρίνηση στην αρμόδια εισαγγελία Πειραιώς και για Ε.Δ.Ε. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής {Α.Δ.Α.).
-------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------