Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε και η δεύτερη δράση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Επαγγελματιών του Διακοφτίου με θέμα "Το Περιβάλλον και το Παιδί " που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στις 27/7/2014 στη Γέφυρα του Διακοφτίου.

Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ο ΔΙΑΚΟΦΤΙΩΝ φρόντισε να πάρουν όλα τα παιδιά δώρα της θάλασσας και της παραλίας, με χαρακτηριστικό την συμμετοχή πολλών μικρών αλλοδαπών τουριστών. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους υπευθύνους της εκδήλωσης να κάνουν ανακοίνωση στα Ελληνικά και στα Αγγλικά προκειμένου να ενημερωθούν οι μικροί μας φίλοι.
Το πολύ σημαντικό και ενθαρρυντικό για τον Σύλλογό μας είναι ότι πολλοί ενήλικες Έλληνες και αλλοδαποί απένειμαν επαίνους στους διοργανωτές της εκδήλωσης παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν αυτές τις πρωτότυπες και παιδαγωγικές δράσεις. 




Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο ότι η κεντρική ιδέα της προστασίας της καθαρής θάλασσας και της υπέροχης Παραλίας του Διακοφτίου ευαισθητοποιεί τους φίλους μας όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας ότι το Διακόφτι είναι προνομιούχος παραθεριστικός προορισμός με αξεπέραστη θάλασσα, πεντακάθαρη παραλία με φιλόξενους και ποιοτικούς επαγγελματίες και κατοίκους.

Η επόμενη δράση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Διακοφτίου θα συνδυαστεί με μια έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ σε όλα τα Κύθηρα και όχι μόνο.

Ο προγραμματισμός μας είναι για την Κυριακή 10/8/2014

Σας περιμένουμε όλους!!!