Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ - Ζάκυνθος: Δεν πουλήθηκε η παραλία του Ναυαγίου

Μια νέα διάσταση στο θέμα της μεταβίβασης μιας έκτασης 15 χιλιάδων στρεμμάτων στη βορειοδυτική Ζάκυνθο έδωσαν ένας δικηγόρος και ένας μηχανικός που δηλώνουν εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη της ακίνητης αυτής περιουσίας.

Ζάκυνθος: Δεν πουλήθηκε η παραλία του Ναυαγίου


Μετά τις αντιδράσεις της εκκλησίας σε σχέση με τα δικαιώματά της στην έκταση που περικλείει την διάσημη παραλία Ναυάγιο, με επιστολή τους στον μητροπολίτη Χρυσόστομο, οι δύο εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη διαβεβαιώνουν ότι στην πωληθείσα έκταση δεν περιλαμβάνεται καμία έκταση της Μονής του Αγίου Γεωργίου των Γκρημνών, ούτε η περιοχή της ακτής του Ναυαγίου.

Στην επιστολή τους που κοινοποίησαν στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο δικηγόρος και ο μηχανικός, που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν τον ιδιοκτήτη και πωλητή της έκτασης, Γεώργιο Χάρο, επισημαίνουν επιπλέον ότι η πώληση έγινε με κριτήριο την αξιοπιστία των αγοραστών και τη μεγάλη ευκαιρία για επενδύσεις στο νησί της Ζακύνθου.

Ο μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, με τον οποίον επικοινώνησε το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, για την επιστολή των εκπροσώπων του ιδιοκτήτη κ. Χάρου, ανέφερε: «Δεν έχω πλήρη εικόνα της επιστολής. Θα χαρώ πολύ αν έχουν τα πράγματα όπως περιγράφονται».
----------------------------
Πηγή: Έθνος
----------------------------