Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Πέθανε ο ασθενής που είχε καταγγείλει το γιατρό για φακελάκι!

Πέθανε τελικά  ο ασθενής που κατήγγειλε τον 60χρονο χειρουργό και Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του Ευαγγελισμού για «φακελάκι».

Ο 67χρονος ασθενής, η ιστορία του οποίου ήρθε στο προσκήνιο την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από την καταγγελία που έκανε για τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού, έχασε τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο  67χρονος υποβλήθηκε σε τετραπλό μπάι-πας μία ιδιαίτερα βαριά επέμβαση, ενώ λίγες ώρες αφότου εγχειρίστηκε, υπέστη έμφραγμα.

Πάντως, την περασμένη Παρασκευή ο άντρας είχε κάνει δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για το περιστατικό και είχε αναφερθεί στον 60χρονο χειρουργό, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «κοινό εκβιαστή».

Ο συνταξιούχος ασθενής, περιγράφοντας την περιπέτειά του είπε ότι πήγε στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα, και την κρίσιμη εκείνη ώρα για τη ζωή του, ο καρδιοχειρουργός του ζήτησε 1.500 ευρώ προκειμένου να τον χειρουργήσει! Όπως σημείωσε, εξήγησε στο γιατρό ότι παίρνει μόνο μια σύνταξη, και δεν μπορεί να βρει τέτοιο ποσό, αλλά ο αδίστακτος γιατρός δεν συγκινήθηκε ούτε τότε, αλλά συνέχισε να ζητά εκβιαστικά τα χρήματα, λέγοντας στον συνταξιούχο πως δεν θα τον χειρουργούσε διαφορετικά.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του γιατρού ασκήθηκε οινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για δωροληψία κατ’ εξακολούθησιν από υπάλληλο που ενεργεί κατ’ επάγγελμα. Ο ίδιος πάντως, όταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα που είχε πάνω του ήταν δικά του και τα είχε μαζί του, για να τα δώσει κάπου
-------------------------
Πηγή: olympia.gr
-------------------------