Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ.



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΜΙΑΟΥΛΙΑ 2014» ο νεοεκλεγμένος  Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής με το Συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» Τάκης Χατζηπέρος, επισκέφθηκε την Ύδρα, το Σάββατο 28 & την Κυριακή 29 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, συναντήθηκε με μέλη της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή Μαντράκι κι ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και την πρόοδο των εργασιών.

Στην συνέχεια, συναντήθηκε με μέλη του Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κι ενημερώθηκε για το θέμα της πρόσβασης στην Ύδρα μέσω Μετοχίου, το οποίο έχει παραχωρηθεί πλέον στο Λ.Τ. Ύδρας και των αναγκαίων έργων, που πρέπει να εκτελεσθούν εκεί.

Επίσης, ενημερώθηκε σχετικά με τις διαδικασίες παραχώρησης του λιμένος της Ύδρας ή τμήματος αυτού στο ΤΑΙΠΕΔ, για τις οποίες δήλωσε την αντίθεσή του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, υποδέχθηκε τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου και συμμετείχε στη σύσκεψη με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της Αντιπεριφέρειας Νήσων, πλην αυτού του Αγκιστρίου, ο οποίος απουσίαζε λόγω εκδηλώσεων στο Αγκίστρι, υπό την προεδρία της νέας Περιφερειάρχου.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε μαζί με τη νέα Περιφερειάρχη το Δήμαρχο Ύδρας κ. Άγγελο Κοτρώνη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ύδρα, συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους κι επιχειρηματίες του νησιού και συζήτησε τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης.

01/07/2014                                    Το Γραφείο Τύπου