Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση μίας 37χρονης γυναίκας, η οποία γέννησε στο σπίτι της έκλεισε το μωρό της στη ντουλάπα, όπου πέθανε από ασφυξία, και στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια. 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα


Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν υπήρξε ενημέρωση για τη διακομιδή μίας γυναίκας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Επρόκειτο για μία 37χρονη, η οποία είχε γεννηθεί στην Τουρκία, αλλά είχε ελληνική υπηκοότητα, καθώς ήταν παντρεμένη με Έλληνα.

Η γυναίκα έφερε σημάδια πρόωρου τοκετού, ωστόσο όταν πήγε στο νοσοκομείο δεν είχε μαζί της το μωρό.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Ασφάλεια και από την έρευνα προέκυψε ότι η 37χρονη είχε αποκρύψει την κυοφορία και γέννησε μόνη της στο σπίτι στις 12 Ιουλίου. Μετά τη γέννα, έκρυψε το άτυχο βρέφος στην ντουλάπα, όπου πέθανε από ασφυξία.

Οπως ομολόγησε η ίδια, το μωρό όταν γεννήθηκε ήταν ζωντανό, ενώ στη συνέχεια το έκρυψε σε μια ντουλάπα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, εάν το βρέφος ζούσε όταν το έκλεισε στην ντουλάπα, ή το έβαλε εκεί για να πεθάνει.

Ωστόσο, δύο μέρες αργότερα εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας, πήρε το μωρό από τη ντουλάπα και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Χαριλάου.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
------------------------------
Πηγή: ΑΜΠΕ
------------------------------