Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Απάντηση σε σχόλιο του κ. Μ.Πρωτοψάλτη στο κοινωνικό δίκτυο facebook

Σε σχετικό σχόλιο του κ. Μ. Πρωτοψάλτη στο κοινωνικό δίκτυο facebook θα θέλαμε να απαντήσουμε ως εξής: 


Υπάρχει σχετική σημείωση που αναφέρεται αυτό στην σελίδα. 

Και επίσης αναφέρεται ότι η αξιολόγηση έγινε με τα στοιχεία που συνέλεξε από τις απαντήσεις η σελίδα. 

Αποτελεί ένα ρεπορτάζ κρίσεως και μόνον σύμφωνα με τα στοιχεία που εδόθησαν. 

Εάν ενοχλεί η σελίδα με το να αξιολογεί σύμφωνα με τις τεχνικές πληροφορίες και τις αντιιπαραθέσεις με τις διατάξεις και νομοθεσίες, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην πολιτεία και να ζητήσετε την εφαρμογή του νόμου "Αποφασίζουμε και διατάσσομε" ο οποίος νομίζω ότι έχει καταργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια και υπάρχει απόλυτη ελευθερία του τύπου. 

Εάν ενοχλεί ο τύπος τότε απλά να τον φιμώσουμε χάριν των επερχομένων αυτοδιοικητικών εκλογών και δια βοής και αφού φορέσουμε μαύρο μαντήλι στα μάτια και χρησιμοποιήσουμε κερί για τα αυτιά να προχωρήσουμε σε εκλογή δημοτικών αρχόντων η ίσως καλύτερα να το παίξουμε στα ζάρια "κι'ότι κάτσει" που λένε.

Επίσης θα παρακαλέσουμε όλους τους υποψηφίους εάν έχουν οιανδήποτε ένσταση η αντιρρήσεις να μας τις στέλνουν είτε με φαξ είτε με e-mail και εμείς ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ θα τις δημοσιεύουμε "όπως έχουν"

Το μοναδικό ζητούμενο της σελίδας είναι η καλυτέρευση όλων των κακώς υπαρχόντων στον τόπο και δεν μας ενδιαφέρει ουδεμία Δημοτική παράταξη αρκεί να εκθέσει σωστά και με επιχειρήματα τις όποιες προθέσεις και ιδέες της για την βελτίωση.

Από τούδε και στο εξής η σελίδα δεν πρόκειται να απαντήσει σε κανένα σχόλιο που θα γίνει εκτός σελίδας, ούτε σε συζητήσεις καφενείου στο κοινωνικό δίκτυο. Θα τα θεωρήσει ως μη υπάρχοντα εφόσον δεν θα υπάρχει ειλικρινής πρόθεση και διάλογος και διαφάνεια.

Ότι θέλετε εδώ ντόμπρα και σταράτα και όσοι δεν αντέχουν την αλήθεια τότε ΣΠΙΤΙ τους και στις Δουλειές τους...
-----------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-----------------------------------------